Tuorein sisältö

Rockstar työstää ennalta nimeämättömiä pelejä yhdessä Crackdown 3:n nettimoninpelistä vastanneen Ruffian Gamesin kanssa

15.10.2019 klo 20.05 | Luettu: 2670 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Skotlannin pelialan järjestö Scottish Games Network paljasti sattumalta asiasta kertovassa Twitter-viestissään, että Skotlannissa majapaikkaansa pitävä pelinkehittäjä Ruffian Games etsii työntekijöitä työskentelemään "ennalta nimeämättömien" pelien parissa yhdessä GTA-pelisarjasta tutun Rockstar Gamesin kanssa.



Tarkempaa tietoa siitä, millaisista peleistä on kyse ei vielä ole mutta Ruffianilla on aikaisempaa kokemusta Rockstarin kanssa työskentelystä muun muassa Manhunt ja Grand Theft Auto -pelien kanssa. Studio on myös aiemmin Crackdown 3:n moninpelitilan lisäksi tehnyt Crackdown 2 -pelin sekä portannut Halo: Reach -pelin Halo: Master Chief Collection -kokoelmaa varten.

Ruffianilta löytyy siis kokemusta myös pelien siirrosta alustalta toiselle, joten uuden pelin sijaan kyseessä voi olla myös vanhan pelin siirto uudelle alustalle. Rockstarilla on myös useita pelisarjoja kuten Bully tai Manhunt, joihin ei ole ilmestynyt uusia osia moneen vuoteen, joten mahdollisuudet ovat laajat. Jäämme jännityksellä odottamaan mitä Skotlannista kajahtaa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Google Stadian pelit... Blizzard perui Overw... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.10.2019 klo 12.54

Half-life 3 melkoisella varmuudella.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova