Tuorein sisältö

Fallout 76 pysyy autiona ensi vuoteen saakka, kun ei-pelaajahahmot peliin lisäävä Wastelanders-päivitys myöhästyy

17.10.2019 klo 20.00 | Luettu: 3590 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBethesdan pettymykseksi osoittautunut Fallout 76 on julkaisunsa jälkeen parantunut pikku hiljaa useiden päivitysten myötä, mutta odotetuin ei-pelaajahahmot peliin lisäävä Wastelanders-päivitys siirtyy tästä syksystä ensi vuoden puolelle.

Pelin nettisivuilla julkaistussa blogipostauksessa Bethesda kertoo tarvitsevansa lisäaikaa hioakseen sisällön loppuun ja lupaa odotuksen olevan sen arvoista. Tällä hetkellä Wastelanders-päivityksen luvataan ilmestyvän vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Syksyllä Fallout 76 tulee saamaan kyllä yksityiset palvelimet pelaajille, eli jatkossa pelaajat voivat halutessaan pelata kaikessa rauhassa yksin tai vain omien kaveriensa kanssa. Tosin ominaisuus tulee olemaan lisämaksullinen ja tarkempia yksityiskohtia siitä tullaan kuulemaan vasta myöhemmin.

Nähtäväksi jää tuleeko Wastelanders-päivityksen myöhästyminen olemaan viimeinen naula Fallout 76:n arkkuun vai saako Bethesda herätettyä pelin henkiin, kuten alkuongelmista kärsineen Elder Scrolls Onlinen.

Fallout 76 on saatavilla Xbox One-, Playstation 4- ja PC-alustoille.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tämä erikoinen Xbox ... Uusin osa Inside Fin... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ravenox

18.10.2019 klo 17.01 1 tykkää tästä

Ei olis kyllä ollut varaa enään tähänkin mokaan. :D
lainaa
uibjiubi

18.10.2019 klo 22.47

hyvin on varaa jos pelaajilla olis selkarankaa niin peli olis jaanyt unholaan jo ekojen trailerien jalkeen mut vielakin pelilla on toivoa. toisaalta viihdetta se vaan on et jos mitaan saa irti niin sehan riittaa ja vaikkei tama mikaan kymppi kautta kymppi olekaan kuten moni fallout niin saa tasta helposti parin kympin edesta viihdetta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova