Tuorein sisältö

Osa kyllästyneistä asiakkaista sai Sonylta rahansa takaisin ollessaan tyytymättömiä rikkinäiseen WWE 2K20 -peliin

28.10.2019 klo 22.00 | Luettu: 1023 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme aiemmin, kuinka uusi showpainipeli WWE 2K20 kärsii pahoista ongelmista erilaisista bugeista johtuen. 25. lokakuuta tekijät ottivat kantaa annettuun palautteeseen ja kertoivat, että he tekevät peliin korjauksia ja uutta päivitystä voi odottaa saapuvaksi kahden viikon aikana.

Jotkut pelaajista eivät kuitenkaan ole olleet tyytyväisiä peliin eivätkä myöskään annettuun tiedotteeseen, sillä ainakin wiretap804-käyttäjän Twitter-tilille on ilmestynyt kuvakaappaus, jossa hän pyytää Sonylta rahojen palautusta WWE 2K20 -pelistä, johon Sony suostui. Myös käyttäjä kingkhristen laittoi kuvakaappauksen saamastaan rahanpalautuksesta.

Ikävä kyllä kaikilla käyttäjillä onni ei ole ollut yhtä suotuisa, sillä keskustelua lukiessa osa pelaajista on laittanut tiedoksi kuvia, jossa Sony kieltäytyy palauttamasta rahoja. Useimmilla hylkäyksen saaneilla perusteena on Sonyn virallinen palautuskäytäntö, joka kuuluu näin: “Digitaalisen sisällön ostoksen voi peruuttaa hyvitystä vastaan 14 päivän kuluessa ostopäivästä, jos sisällön latausta tai suoratoistoa ei vielä ole aloitettu.” Lisätietoja PlayStation Storen peruutuskäytänteistä voit lukea täältä. Epäselvää onkin ovatko rahansa takaisin saaneet pelaajat jo korkanneet pelin vai ei. Twitterissä myös kysellään neuvoa, onko maksutavalla merkitystä ja olisiko rahojaan mahdollista saada takaisin, vaikka peliä olisi jo pelannut.

Lähde: Eurogamer
V2.fi | Miia Lyyra
< Kojima vahvisti: dea... Blizzcon-vuodot jatk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova