Tuorein sisältö

Blizzard tykitti kasan uutta tietoa - tulossa Overwatch 2 ja uudet lisäosat World of Warcraftiin sekä Hearthstoneen

02.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 2471 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


BlizzCon 2019 -tapahtuma on parhaillaan käynnissä, mutta jo eilen saatiin huima määrä tuoretta tietoa Blizzardin tulevista julkaisuista. Uutisoimme aiemmin muun muassa tulossa olevasta Diablo IV:stä. Diablon lisäksi tietoa tulvi Overwatch 2:sta sekä World of Warcraftin ja Hearthstonen uusista lisäosista.

Overwatch 2

Ennakkoon kerrotut huhut pitivät paikkaansa, sillä Blizzard julkaisee tulevaisuudessa Overwatch 2:n. Kyseessä on Overwatchin jatko-osa, joka erottuu erityisesti tarinakampanjallaan. Sen lisäksi mukana on Hero Mission -tehtäviä ja uusi PvP-pelitila Push. Overwatch 2:n trailerilla esiteltiin niin uusia pelitilojakin kuin uutta tulevaa Echo-hahmoa.

Jatkossa Overwatch ja Overwatch 2:n pelaajat pääsevät pelaamaan PvP-moninpelejä yhdessä ja uudet hahmot sekä kartat saapuvat kumpaankin peliin. Mikäli pelaaja haluaa siirtyä uudemman Overwatchin pariin, voi hän tuoda mukanaan kaikki aiemmin ansaitut ulkoasut, sprayt ja muut lootboxien sisällöt.

Kaiken lisäksi myös hahmojen ulkonäöt saavat pientä viilausta. Overwatch 2:n sivuilta voit helposti vertailla miten sankarit muuttuvat. Overwatch 2:n virallista julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu.


World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraftin seuraava laajennus Shadowlands ilmestyy vuoden 2020 aikana. Lisäosa sisältää yhteensä viisi uutta aluetta sekä myös muuttuvan Tower of the Damned -dungeonin. Nyt WoWissa maksimitasolla seikkailevat aloittavat Shadowlandsin leveliltä 50 ja uusi tasokatto on asetettu levelille 60.

Shadowlandsin ennakkomyynti on jo auennut, mutta myös betatestiin etsitään innokkaita pelaajia. Lisätietoja tulevasta lisäosasta löydät täältä.


Hearthstone Descent of Dragons ja Hearthstone: Battlegrounds

Myös suosittu keräilykorttipeli Hearthstone saa tulevaisuudessa uutta sisältöä. Heti ensimmäisenä mukaan lisätään joulukuun 10. päivä Descent of Dragons -laajennus, joka tuo mukanaan 135 uutta korttia. Nimensä mukaisesti teemana ovat lohikäärmeet, mutta keskiössä on erityisesti Galakrond eli “The Lohikäärme”. Descent of Dragons -korttipaketit ovat jo ennakkomyynnissä. Jokainen pelaaja saa kuitenkin Galakrondin ilmaiseksi osaksi peliään, kunhan muistaa kirjautua peliin 10.12.2019 - 31.3.2020 välisenä aikana.

Lisäksi Hearthstone saa itsenäiseksi osaksi suunnitellun Auto Chess -henkisen Battlegrounds-pelimuodon. Battlegroundissa taistelemaan lähtee aina kahdeksan sankaria, jotka valitaan 24 hahmon laajuisesta rosterista. Hearthstone: Battlegrounds saapuu avoimeen betatestiin 12. marraskuuta, mutta mikäli sattuu omistamaan BlizzConin Virtual Ticketin, pääsee pelitilaa kokeilemaan jo 5.-11. marraskuuta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Blizzard sen kertoi ... Epic Games julkaisi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova