Tuorein sisältö

Pelaa Pro Pilkkiä My Summer Carissa - suomipelilegendat yhdistyvät!

12.11.2019 klo 20.00 | Luettu: 7330 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Miten käy, kun V2/Retro Rewindin ikoma JOK saa naittaa kahden rajusti legendaarisen suomipelin tekijät yhteen? Silkkaa parhauttahan siitä seuraa, sillä Amistechin My Summer Car -pelissä voi pian pelata Team Procyonin Pro Pilkki -pilkkisimulaattoria.

Meininki on siis kovaakin kovempaa. Amistechin suomiytimeen vahvasti päänsä lyönyt Johannes Rojola sai Pro Pilkin tekijöiltä pilkkimispelin muinaisia materiaaleja, joita hyödyntäen Rojola koodasi amistelu-autopeliinsä MikroPekka 386 ProPilkki Peräjärvi Edition -kalapelin. Onpa pelissä myös aivan uusi, Amistechin tekemä järvi.

Pro Pilkki löytyy tällä kirjoitussekunnilla My Summer Carin testiversiosta mutta ilmestyy aikanaan päivityksen myötä myös pääpeliin. Mahdammeko pysyä nahoissamme odotusaikana? Pilkkimestari Happo vihjaa myös, että " ei siinä vielä kaikki, meillä on yllätys luvassa myös ProPilkki 2:n puolella. Tarkempia yksityiskohtia en vielä paljasta, mutta lisää paljastuksia siis luvassa talven kuluessa."

Pro Pilkillä menee noin muutenkin rajun vahvasti, sillä Pro Pilkki 1 täytti aivan äskettäin 20 vuotta. Juhlan kunniaksi tekijätiimi julkaisi klassikosta itsenäisen dosbox-version.

Jos haluat fiilistellä legendaarisen ikivanhoja PP-sivuja, niin ne nostettiin henkiin synttärien alla osoitteeseen http://propilkki.ddns.net/propilkki1/pilkki1.html.Pro Pilkki 2:sta puolestaan julkaistiin taas uusi versio, joka sisältää myös uuden pelimuodon.

Siitä lisää tässä:
"Pro Pilkki 2 v1.5 julkaistu seuraavilla alustoilla: Android, iOS, Windows 10 sekä Linux-host. Perinteinen PC-asennuspaketti Win7/8/XP -koneita varten julkaistaan myöhemmin. Versio 1.5 tuo yksinpeliin täysin uuden pelimuodon: joukkuekilpailun. Uudessa pelimuodossa toimitaan joukkueen kapteenina. Oman kalastuksen lisäksi tehtävänä on pitää huoli siitä, että oman joukkueen tietokonepelaajat ovat sijoittuneet taktisesti oikein ja saavat kalaa. Lisäksi uudessa pelimuodossa voi nimetä kaikkien joukkueiden pelaajat ja niiden taidokkuudet mielensä mukaan.
Verkkopelien isännöintiin on parannuksia muutamien uusien komentojen myötä (/autobots, /resultlogdays, /adminhello, /A). Hostin info-sivu on nyt saatavilla json-muodossa, joka mahdollistaa oman hostin tietojen näyttämisen helpommin esimerkiksi osana omaa kotisivua. Versio 1.5 on verkkopelissä yhteensopiva edellisen version (1.4.x) kanssa."

Pro Pilkki 2 on nykyään saatavilla Windowsille, Androidille ja iOS:lle.
Lisätietoja: http://kalassa.net
Lisätietoja: https://www.amistech.com/msc/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Maailman tylsin peli... Ei mikään kalavale -... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sepi

30.11.2019 klo 15.39

"legendat" Kyl pp2 on menny pitkälti piloille, kiitos toisen kehittäjän, enkä puhu Jannesta. Hostiservereitä valvovat toimivat mielenvikaisesti, miten haluavat ja jos et ole heidän "sisäpiirissä" niin monoa tulee.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova