Tuorein sisältö

Kingdom Under Fire II - pelikinkerit saksalaiskorealaiseen malliin - kuvagalleria

15.11.2019 klo 13.00 | Luettu: 1804 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen

Niin kävi kutsu, että toimittajat matkatkoon Saksaan tutustumaan erikoiselta kuulostavaan peliin. Kutsua noudatettakoon ja matka suuntautukoon kohteelle. Siellä oli esillä Kingdom Under Fire II -peli, ainakin jossain määrin. Kävi kuitenkin ilmi, että keikka oli enemmän juhlintaa pelin lähestyvän julkaisun johdosta, vähemmän itse peliä. No, eihän täältä poiskaan pääse joten pidetään sitten kivaa kun kerran on pakko.

Tämän johdosta tarjoilemmekin teille nyt aiemman peliartikkelin lisäksi oikein kunnon kuvakavalkadin siitä, millaiseksi elämä voikaan revetä kun lähdemme ennakoim…. bilettämään eteläkorealaista peliä Saksan ytimeen, vanhaan kunnon linnaan.

Lue ennakkohypeartikkeli täältä: V2.fi ennakoi: Kingdom Under Fire II sekoittaa MMO-RPG-RTS-animetappelun oudoksi ja hirvittävän kalliiksi verkkopeliksi

Eteläkorealaisen Bluesiden hirvittävän pitkään työstämä MMO-sekasikiö Kingdom Under Fire II on hieman outo peliprojekti, jonka valmistuminen on kestänyt noin biljoonan vuoden ajan. MMO-seikkailemista, RTS-reaaliaikastrategiaa, roolipelielementtejä ja action-taistelumätkintää villisti sekoitteleva peli näet julkistettiin jo vuonna 2008, minkä jälkeen se onkin kulkenut melkoisen kehityshelvetin lävitse. KUF2 on muuten Kingdom Under Fire -sarjan viides peli mutta sitä on aika vaikea hahmottaa, sillä aiemmat pelit ilmestyivät Xbox-Xbox 360 -aikakaudella vuosien 2001-2008 välillä. Sen jälkeen peliala on muuttunut rajusti, samoin hitaasti eteenpäin nylkyttäneen pelin kohdealustat.

Ensin videoita, sitten kuvia:

KUF2-reissurappari:

Suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=kz31tIPfj8Y

Reissukuvia videolla:

Suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=EKUgcLi5lSs

Ritarien yhteenottoa:

Suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=kyVhF_rqy4g

Suomesta Saksaan voi olla pitkä matka, etenkin kun paikalle saavutaan ties mihin aikaan. Lennetään pari lentoa, yövytään välissä ja sitten reippain silmin, masu aamupalatettuna bussilla kohti Burg Reichensteinia. Hyvältä näytti, etenkin kun Reinin varrella tiet olivat niin kapeita, ettei bussi edes mahtunut kunnolla niillä kääntymään

Linnan ovella tulijoita tervehtivät hovinarri, musikantit ja vakavailmeiset soturit.

Soturit pitivät vahtia, etteivät kaikenmaailman influencerit kekkuloi miten sattuu.

Narri oli mainio herra, joka osasi viihdyttämisen ja naurattamisen taidon. Odotellessamme nautimme varsinaisesta pikku näytelmästä, jossa kolme tapahtuman vierasta päätyi esittämään kuningasta, prinsessaa ja tornia. Toki tarinassa oli myös sankari ja muitakin sivuhenkilöitä. Hupia koko perheelle!

Ei muuta kuin kirveellä päähän, kohta ei enää koske.

Olihan siellä kuitenkin työpisteitäkin.

Ja asiaa. Bluesiden toimitusjohtaja kertoo projektista.

Ja pelin ohjaaja oikealla selittää vauhdikkaasti.

Minkä jälkeen homma meni ihan höpöksi.

Ja outo alkemisti juotti meille epämääräisiä mehuja ja teki taikoja. En ole vielä muuttunut sammakoksi.

Emme tuoneet herkkuja kotimaihimme.

Reichenstein oli ihan kunnon linna. Klassismuotoinen ja miellyttävän synkkä.

Ja linnan sisällä liikkuessaan pystyi toteamaan, että täällä on metsästetty yhtä jos toistakin sitten linnan rakentamisen, 1200-luvulta eteenpäin. Vaikka metsästäjien sukua olenkin, niin linnan loputtomat sarvikokoelmat tuntuivat jo vähän pahalta.

Vaan maisemat olivat komeat. Täällä olisi viehättävää lomailla joen vartta matkaten ja pienissä kylissä yöpyen.

Ilta eteni ruuan ja juomien suuntaan. Paikallinen punaviini oli varsin maukasta.

Ja lopulta kynttilätunnelma vihjasi, että olisiko aika mennä petiin…

… Ja liitää kotiin.

Kingdrom Under Fire II julkaistaan PC:lle aivan näillä näppylöillä. Blueforge-studion tekemän pelin julkaisee Euroopassa ja Yhdysvalloissa Gameforge.

Lisätietoja: http://kuf2.gameforge.com/
Teksti, kuvat ja videot: Jukka O. Kauppinen

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Videoblogi: uusia ku... Kuningattaren paluu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova