Tuorein sisältö

The Outer Worlds -pelissä tapahtui mystisiä kuolemia, joka pisti pelinkehittäjänkin raapimaan päätänsä - näin vika kuitenkin korjaantui

14.12.2019 klo 16.00 | Luettu: 1348 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Avaruusseikkailu The Outer Worldsissa oli mystinen ongelma, joka kulki nimellä "the game thinks my companions are dead". Tämä tarkoitti vikaa, jossa pelissä tapahtui mystinen kuolema. Nyt Obsidian Entertainmentin laadunvarmistuspäällikkö (QA Lead) Taylor Swope on kertonut, missä koko prosessissa oli kyse.

Swope kertoo Twitterissä, että vikaa yritettiin etsiä niin sanotusti kissojen ja koirien kanssa. Etsimistä ei helpottanut se, että viasta ilmoittaneetkaan eivät oikeastaan tienneet missä ja milloin ongelma alkoi. Swope pääsi kuitenkin asiassa jäljille, kun eräs pelaaja oli ilmoittanut, että hahmo oli alkanut kiipeämään ilmassa ylöspäin. Tämän jälkeen ongelmakohta oli selvitetty ja korjaus tuli eilen julkaistussa 1.2-päivityksessä.

Ensimmäisestä upotuksesta voit lähteä lukemaan 18 twiittiä sisältävän kertomuksen, kun taas toisesta näet pelkästään ongelman.


V2.fi | Miia Lyyra
< TV-sarja The Mandalo... Lämpimien herkkujen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova