Tuorein sisältö

Maailman suosituin tubettaja paloi loppuun - PewDiePie ilmoitti pitävänsä ensi vuonna taukoa

16.12.2019 klo 20.15 | Luettu: 5085 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenYoutube-tähti Felix “PewDiePie” Kjellberg on omien sanojensa mukaan erittäin väsynyt ja ilmoitti tästä syystä pitävänsä ensi vuonna taukoa videopalvelusta.

Ensimmäisenä maailmassa 100 miljoonaa Youtube-seuraajaa saanut PewDiePie on vuosien ajan päivittänyt kanavaansa käytännössä päivittäin, joten on ymmärrettävää, jos mies haluaa välillä lomaa. Varsinkin kun herra on parin edellisen vuoden aikana ollut useammankin kohun keskellä, joista vuoden 2017 antisemitismisyytökset saivat Disneyn omistaman Maker Studios -yrityksen katkaisemaan yhteistyön Kjellbergin kanssa.

Äskettäin myös Apple oli kieltäytynyt lisäämästä PewDiePien ilmaista kakka-aiheista Poopdie-mobiilipeliä omaan App Store -kauppaansa, koska piti peliä liian ällöttävänä. Kuitenkin ilmeisesti Kjellberg ja pelinkehittäjät yrittävät vielä saada Applen muuttamaan mieltään, joten täysin mahdotonta pelin ilmestyminen iOS-laitteille ei ole. Täysin yllättävää Applen asenne ei kuitenkaan ole, sillä nihkeästä asenteestaan tunnettu firma on aiemmin sulkenut kaupastaan pois useita kriitikoidenkin kehumia pelejä kuten vaikkapa The Binding of Isaacin.

Fanien tuskin kannattaa vaipua PewDiePien vuoksi epätoivoon sillä mies varmasti palaa vielä takaisin, mies piti kuitenkin edellisen kerran taukoa päivittäisestä päivitystahdistaan vuoden 2016 marraskuussa. Videon jolta PewDiePien ilmoitus tauon pitämisestä löytyy voi katsoa itse alta.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaajat ovat 10 vuo... Kaikki kyytiin! Apex... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

16.12.2019 klo 22.44 7 tykkää tästä

T-Series oli ensimmäinen tosijjaan.
lainaa
Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

17.12.2019 klo 09.16 4 tykkää tästä

Jotain Pewdsin työtahdista kertonee se että ennen häämatkaansa hän teki videoita valmiiksi etukäteen jotta päivittäinen tahti pysyisi yllä vaikka olisi lomalla. Tuolloinkin hänen omassa subredditissään ja youtuben kommenteissa porukka ymmärsi ja oli meemi "älä vittu sorru vlogaamaan lomallas".

Ja muuten, hääloman jälkeen löytyi ihan uutta energiaa videoihin, jos tälläkertaa pewds pitäisi edes viikon tauon videoista kokonaan voitaisiin saada jotain hienoa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova