Tuorein sisältö

Team Gigantin Overwatch-joukkue kiittää ja kumartaa sekä luovuttaa paikkansa Overwatch Contenders -liigassa ensi kaudesta alkaen

23.12.2019 klo 22.00 | Luettu: 2048 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Gigantti tiedottaa, että sen sponsoroiman Overwatch-joukkue Team Gigantin tie on saapunut päätökseen. Tiimi on ollut koko historiansa ajan menestynyt ja se on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta. Tiedotteen mukaan pelaajien sopimuksia ei jatketa ensi vuodeksi ja näin ollen joukkue luovuttaa Overwatch Contenders -liigapaikkansa.

- Team Gigantti on ollut hieno menestystarina ja joukkue on toiminut ponnahduslautana monille huippupelaajille. Nyt on kuitenkin aika keskittyä tulevaan ja Gigantti jatkaa suomalaisen e-urheilun tukemista ja kehittämistä tulevaisuudessa uusilla tavoilla, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä kertoo.

Team Gigantti perustettiin elokuussa 2017 ja heti samana vuonna joukkue voitti Overwatch Contenders -kauden mestaruuden. Toisen kerran tiimi kävi voittamassa mestaruuden alkuvuodesta 2019. Team Gigantin historian aikana voittoja napsittiin myös Assembly Summer 2018 ja Assembly Winter 2018 -tapahtumien yhteyksissä järjestetyistä turnauksista sekä FEL Overweatch Cupista 2019.



V2.fi | Miia Lyyra
< Hideo Kojimalla on s... 'Vauva-Yoda' saa haa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova