Tuorein sisältö

Road to Six Invitational -tapahtuma esittelee uuden pelikartan ja antaa mahdollisuuden pelata kaikilla operaattoreilla Rainbow Six Siegessä

16.01.2020 klo 16.10 | Luettu: 1648 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRainbow Six Siege -toimintapelin vuosittainen e-urheilutapahtuma Six Invitational lähestyy ja sen kunniaksi julkaisija Ubisoft aloittaa pelissä uuden Road to Six Invitational -pelitapahtuman.

Road to Six Invitational -tapahtumaan voi osallistua pelissä jokaisena viikonloppuna tästä eteenpäin aina 16. päivä helmikuuta asti, jolloin varsinainen e-urheilutapahtuma päättyy. Tapahtumassa pelaajat pääsevät kokeilemaan uutta kisatapahtumaa varten suunniteltua stadionkarttaa, jonka erikoisuuksena on luodinkestävät tuhoutumattomat lasiseinät, joiden läpi näkee muita pelaajia.

Lisäksi tapahtumassa pelaajien käytettävinä ovat kaikki pelin operaattorit, myös siis ne, joita pelaaja ei vielä omista. Itse ottelut tapahtumassa käydään Bomb-säännöillä, kolmen minuutin kierroksilla ja kolmen pelikierroksen vuoroilla.

Tapahtumaan kuuluu myös oma Road to S.I. Battlepass -kausikortti, johon kuuluu 35 eri tasoa jaettuna ilmaiseen ja maksulliseen kategoriaan. Kausikortti avaa tuttuun tapaan peliin erilaisen määrän kosmeettisia esineitä ja maksullisen kausikortin tuotoista 30 prosenttia lisätään Rainbow Six Invitational -turnauksen voittopottiin.

Road to Six Invitational -tapahtuman ja uuden kartan esittelevän trailerin voi katsoa alta ja tapahtuma on saatavilla Rainbow Six Siege -pelin myötä PC-, Playstation 4- ja Xbox One -alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< JOKin pelivatkain 02... Super Smash Bros. Ul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova