Tuorein sisältö

Huhumylly pyörii: Sony suunnittelee uutta kauhupeliä Playstation 5 -konsolille ja mahdollisesti Kojima Productionsin hankkimista

24.01.2020 klo 20.00 | Luettu: 3593 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisimpien huhujen mukaan Sony Interactive Entertainment olisi suunnittelemassa uutta kauhupelisarjaa erityisesti Playstation 5 -konsolia ajatellen. Minkäänlaisia yksityiskohtia uudesta pelottelupelistä ei vielä ole mutta viihdetoimittaja Emre Kaya aiemmin twiittasi kuulleensa Sonyn työskentelevän uuden kauhusarjan parissa.Tuntuu ettei kuitenkaan ole täysin sattumaa, että Death Strandingin julkaisun jälkeen myös Hideo Kojima on ilmoittanut seuraavan peliprojektinsa olevan kauhupeli. Varsinkin kun Konamilta lähtöä Kojima työsti peruuntunutta Silent Hills -peliä ja uutta Kojima Productions -pelistudiota perustaessaan pelisuunnittelija on ilmeisesti saanut hyvin paljon tukea Sonylta.

Huhujen mukaan Kojima olisi jopa antanut palautetta Playstation 5 -konsolin suunnittelun suhteen ja olisi myös kehittänyt Decima -pelimoottoria eteenpäin. Tämän perusteella onkin esitetty varsin perusteltua spekulaatiota, siitä että Sony olisi kiinnostunut hankkimaan Kojima Productionsin kokonaan. Tämä olisi varsin looginen seuraava askel, etenkin jos Kojima on työstämässä seuraavaa kauhupeliään yksinoikeudella tulevalle Playstation 5 -konsolille.

Lähde: GameRant

V2.fi | Mikko Seppänen
< Team Ninja paljasti ... Fortniten seuraava k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova