Tuorein sisältö

Overwatch Leaguen ja muiden Activision Blizzardin e-urheilupelien viralliset lähetykset siirtyvät yksinoikeudella YouTubeen

25.01.2020 klo 17.30 | Luettu: 2300 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision Blizzard ja Google ilmoittivat sopineensa uuden monivuotisen sopimuksen e-urheilutapahtumien lähetyksestä ja pilvipalveluiden toteuttamisesta.

Uuden sopimuksen myötä Activision Blizzardin pelien viralliset e-urheilulähetykset siirtyvät yksinoikeudella Googlen YouTube-palveluun maailmanlaajuisesti, Kiinaa lukuun ottamatta. Sopimukseen kuuluvat heti tänä viikonloppuna alkanut ensimmäinen Call of Duty League, helmikuussa alkavat kolmas kausi Overwatch Leagueta sekä tulevaisuudessa tapahtuvat mahdolliset Hearthstone ja World of Warcraft e-urheilutapahtumat.

Osana sopimusta Activision Blizzard myös vaihtaa ensisijaiseksi pilvipalvelukseen Googlen pyörittämän Google Cloud -pilvipalvelun.

Striimauspalveluita tuottavan ja seuraavan StreamElements-yrityksen toimitusjohtaja Doron Nir kommentoi uutista ehdottamalla, että sopimus voi olla erittäin tehokas tapa Googlelle kerätä yleisöä omalla YouTube-alustalle kilpailevalta Amazonin omistamalta Twitch-palvelulta.

Nirin mukaan kaksi suosituinta Twitch-kanavaa vuonna 2019 olivat e-urheiluaiheisia ja näistä toinen oli juurikin sopimuksen myötä YouTubeen siirtynyt Overwatch League, joka tarkoittaa että uusi sopimus oli merkittävä sulka Googlen ja YouTuben hattuun ja se osoittaa firman sitoutumisen striimauspalveluihin.

Lähde: Gamesindustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kingdom Hearts saa u... Duelyst-keräilykortt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova