Tuorein sisältö

Nintendo Switch Online saa ensi viikolla neljä uutta peliä parin kuukauden tauon jälkeen

13.02.2020 klo 20.00 | Luettu: 1537 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendon nettipelaamisen mahdollistava pelipalvelu Nintendo Switch Online antaa tilaajille mahdollisuuden pelata myös valikoimaa julkaisijan legendaarisille 8- ja 16-bittisille konsoleille julkaistuja pelejä mutta palvelun pelivalikoima on välillä päivittynyt hieman hitaasti ja edellinen pelilisäys nähtiin joulukuussa.

Nyt kuitenkin Switchin omistavien retropelien ystäville on hyviä uutisia, sillä Nintendo on ilmoittanut tuovansa neljä uutta peliä ensi viikolla pelipalvelun valikoimiin, luvassa on kaksi NES-peliä ja kaksi SNES-peliä. Mukavasti kaikki julkaistut pelit sisältävät tällä kertaa myös kaksinpelivaihtoehdon.

Kasibittiset pelit ovat tällä kertaa venekilpa-ajoon keskittyvä Eliminator Boat Duel ja toimintapeli Shadow of the Ninja, joka aikanaan julkaistiin Euroopassa nimellä Blue Shadow. Super Nintendoa edustamassa taas on klassinen Pop'n TwinBee -räiskintäpeli sekä Smash Tennis -urheilupeli.

Jos pelit eivät ole entuudestaan tuttuja, niin niistä löytyy pelikuvaa Nintendon julkaisemalta Nintendo Switch Online -trailerilta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kesällä lähdetään uu... Sony Pictures ja Ten... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova