Tuorein sisältö

Infinity Ward omi Call of Dutyn takaisin itselleen (päivitetty)

22.04.2008 klo 21.06 | Luettu: 2414 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Activisionin johtoportaassa oltiin varmasti riemuissaan kun julkaisija keksi Call of Duty 2:n jälkeen alkaa vuorottelemaan sarjan kehitystä kahden studion, alkuperäiset osat kehittäneen Infinity Wardin ja kolmososan tehneen Treyarchin välillä. Siinä missä studioilla oli kaksi vuotta aikaa kehittää seuraavaa osaa, oltaisiin Activisionilla kerätty voittoja vuosittain julkaistavasta uudesta osasta.

Treyarch on kehittämässä tällä hetkellä sarjan viidettä osaa, mutta se jää näillä näkymin studion viimeiseksi. Infinity Ward on neuvotellut Activisionin kanssa uudesta sopimuksesta, jonka lopputuloksena studio saisi yksinoikeuden Call of Duty -sarjan kehitykseen.

Sopimuksen myötä sulkeutuu myös Activision Underground -studio, jossa työn alla oli asiasta kertoneen, Activisionilla aiemmin työskennelleen nimettömän lähteen mukaan Quake Warsin käännösversio sekä toimintaseikkailu, joka perustui Call of Duty -sarjaan. Quake Warsin käännöstyö oli lähteen mukaan venynyt liian pitkäksi ja maksanut Activisionille liikaa, eikä uuden CoD-sopimuksen myötä tuotannosta tiputetun toimintaseikkailun jälkeen studiolle jäänyt enää juurikaan syytä jatkaa toimintaansa.

Lähde: Next Generation

Päivitys: Activision on virallisesti kiistänyt uuden sopimuksen syntymisen. Minkäänlaisia neuvotteluja kehitysstudioiden kanssa ei ole käyty vaan jatkossakin Call of Duty -sarjan kehityksestä vastaa vuorottain Infinity Ward ja Treyarch. Huhun ehti ensimmäisenä kumoamaan Eurogamer-pelisivusto.

V2.fi | Matti Lintula
< Uusi Mortal Kombat o... Yhdysvaltain preside... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova