Tuorein sisältö

Dead or Alive 6:n uudet mikromaksut hiertävät pelaajia - hahmojen hiusvärin vaihtaminenkin maksaa oikeaa rahaa

02.03.2020 klo 22.00 | Luettu: 1680 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKoei Tecmo julkaisi helmikuun lopussa päivityksen Dead or Alive 6 -tappelupelin Playstation 4 -versioon, joka toi mukanaan uusia hahmojen muokkausvaihtoehtoja kuten hiusvärin vaihtamisen.

Ennen julkaisua päivityksen tuomat mahdollisuudet kustomoida omaa pelihahmoa saivat positiivisen vastaanoton pelaajilta, mutta tämä muuttui päivityksen julkaisun jälkeen kun kävi ilmi, että useat muokkauksista vaativat pelaajia käyttämään oikeaa rahaa.

Esimerkiksi jokainen kerta kun pelaaja haluaa muuttaa hahmonsa hiusväriä vaatii pelaajaa käyttämään yhden oikealla rahalla ostettavan kertakäyttöisen Premium Ticket -esineen. Tämä tarkoittaa, että jos pelaaja haluaa tilapäisesti vaihtaa käyttämänsä pelihahmon hiusväriä toiseksi ja myöhemmin takaisin se vaatii kaksi premium ticketiä. Hintaa yhdellä premium ticketillä on noin euron verran eli halpaa hupia hahmojen kustomisaatio ei ole.

Huolimatta siitä, että DOA-pelaajat ovat tottuneet hintaviinkin lisäsisältöihin kuten lähes 90 euroa maksaviin kausikortteihin, niin uuden päivityksen saaman vastaanoton peruteella usealla on kuitenkin tullut mitta täyteen pelijulkaisija Koei Tecmon ja pelinkehittäjä Team Ninjan mikromaksukäytäntöjen kanssa.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Death Stranding saap... Liikkuu liikkuu! Odo... >

Keskustelut (2 viestiä)

hfksbdhd

03.03.2020 klo 17.18

nelonen oli hyva sitten itagaki joutui helvettiin ja pelit meni vituiks mutta ostajia on kun muuten ri olis visneksessa
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.03.2020 klo 07.21

Mikromaksut ja ilmaispelit on pelimaailman turmio. Itsehän en noista maksa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova