Tuorein sisältö

Mega Man Zeroilee kattavasti uudessa kokoelmassa

05.03.2020 klo 12.00 | Luettu: 1449 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Mega Manin retroystäville hyviä uutisia: Capcom on julkaissut oikein kunnon seikkailullisen kokoelman, jossa Mega Man -universumin Zero-ulottuvuus avaa galaktiset porttinsa kaikille tähtiloikkijoille.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection sisältää kaikkiaan kuusi peliä: kaikki neljä Mega Man Zeroa, Mega Man ZX sekä Mega Man ZX Advent.

Näistä Mega Man ZX ja Mega Man ZX Advent ovat ilmestyneet aikaisemmin vain käsikonsoleilla, joten luvassa on mukavaa herkuttelua sankarihemmomme ystäville. Eikä vain retroloikinnan itsensä takia, vaan peleissä on uutuutena Z Chaser -pelitila, jossa saa speedrunnata itsensä ja muiden kanssa oikein luvan kanssa. Kuinka nopeasti pystyt läpikiitämään kunkin tason? Pääsetkö lähettämään oman ghostisi maailman megarunnerilistoille muiden haastettavaksi?

Ansiokkaana lisänä kokoelma sisältää myös taidemuseon, johon on kerätty 650+ kuvaa Mega Manien taiteellisesta historiasta ja suunnitteludokumenteista. Musiikkiakin on tarjolla sekä alkuperäisinä versioina että uusina sovituksina.

Kokoelma on julkaistu PC:lle, Xbox Onelle, PS4:lle ja Switchille.

Ps. Tuleeko sinulle jo Suomen paras retropelilehti? Tilaa Retro Rewind!


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Ylläri! Castlevania:... Atari lämmittelee yd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova