Tuorein sisältö

Turkulainen pelistudio Rival Games sulkee ovensa

10.04.2020 klo 22.10 | Luettu: 2386 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Turkulainen pelistudio Rival Games sulkee ovensa lopullisesti. Yhtiön toimitusjohtaja Jukka Laakso kertoo tarkemmin päätökseen johtaneista syistä studion sivulla julkaistussa blogipostauksessa.

Kirjoituksessa Laakso muistelee yhtiön perustamisaikoja sekä kuluneita vuosia niin hyvässä kuin pahassa. Hän kertoo avoimesti muun muassa työn ja perhe-elämän yhdistämisestä ja sen vaikeuksista. Rival Studios julkaisi vuosien aikana muun muassa Alien: Blackoutin mobiililaitteille sekä Thief of Thievesin PC:lle ja Xbox Onelle. Yhtiön julkaisemattomaksi peliksi jäi The Greenhouse Effect, josta Rival Games on julkaissut videon YouTubeen. Videon voit katsoa täältä.

Jukka Laakso painottaa tiedotteessa, että yhtiön sulkemiseen oli useita eri syitä, joista liikkeellä oleva COVID-19 -pandemia oli vain kaiken huippu. Lopullisesti sulkemiseen vaikutti Rival Gamesiin kohdistuneet talousongelmat.V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Store tar... Nintendo varoittaa v... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

11.04.2020 klo 12.52

Eipä ole tuttuja nimiä, mutta harmi kun näin käy. Toki hyville tekijöille tekemistä löytyy.
lainaa
kass

12.04.2020 klo 00.57

Thief of Thieves oli Robert Kirkmanin (The Walking Dead) sarjikseen perustuva, vaikutti suht jännältä mutta ei myynyt hyvin. Harmin paikka.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova