Tuorein sisältö

Pelaa kotona! PlayStation tarjoilee ilmaisia pelejä huomisesta lähtien

15.04.2020 klo 11.00 | Luettu: 8790 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PlayStation Blog kertoo, että Sony Interactive Entertainment on aloittanut uuden hankkeen nimeltä Play At Home, jotta pelaajilla olisi tekemistä COVID-19-rajoitusten aikana. Hanke myös kerää rahaa pienille pelistudioille, joiden talouteen maailman tapahtumat ovat vaikuttaneet. Rahastoon on merkitty alustavasti 10 miljoonaa dollaria.

Ensimmäiset ilmaispelit saapuvat huomenna ja kun ne lunastaa ennen 6. toukokuuta, ne saa myös pitää. Pelit ovat Uncharted: The Nathan Drake Collection, joka sisältää remasteroidut versiot peleistä Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ja Uncharted 3: Drake’s Deception sekä moneen kertaan (syystäkin) kehuttu tunnelmallinen Journey.

Sony myös muistuttaa, että internetliikenteen säästämisen vuoksi pelien lataaminen saattaa kestää hieman totuttua kauemmin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo Switchin uu... Uusi XCOM-pelisarjan... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.04.2020 klo 15.31

Miten tuo playstation voikin olla noin huono, miksei journeytä löydy playstationrstoresta? Selaimella sen löydän ja kun pistän latausjonoon niin ei se lataudu, vain Pelitiedon työkalu -kansioon tulee "Journey Key", mitä ihmettä sillä voi tehdä?

Ps3 ilmoittaa käynnistyksessä:
"Lataus suoritettu. Mene [Pelit]
asentaaksesi.
Journey (tm)
Tallennuskohde: Pelit"
Muokannut: LateHuominen 18.04.2020 klo 15.35 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova