Tuorein sisältö

Ludum Dare on taas käyty - testaa löytyykö tästä pelikasasta seuraava indiehitti

21.04.2020 klo 22.00 | Luettu: 1261 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLudum Dare -pelijamit ovat tulleet päätökseensä jo 46. kerran ja kolme päivää kestäneen intensiivisen pelitekotapahtuman lopputuloksena oli tuhansia pelejä. Tämän vuoden teemana oli "Keep it alive" eli hengissä pitäminen ja tämä näkyi valmistuneissa peleissä hyvin erilaisilla tavoilla.

Yksinkertaisuudestaan huolimatta, niin yksi pelijamien mielenkiintoisemmista projekteista oli Super Nintendo -peli Keeping SNES alive! -peli, jota emulaattorien lisäksi voi pelata ihka aidolla 16-bittisellä Nintendon konsolilla esimerkiksi flash-kasetin avulla.Ludum Dare -tapahtuman pelivalikoimaan voi tutustua tapahtuman omilla nettisivuilla sekä Itchi.io -sivustolla. Parhaimpien pelien löytämisessä auttaa pelien laittaminen järjestykseen niiden saamien arvosanojen mukaan.

Jos tuhansien pelien läpikäyminen tuntuu silti liian isolta työltä, niin esimerkiksi Rockpapershotgun -verkkosivusto on julkaissut artikkelin joka listaa muutamia huomioimisen arvoisia pelejä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Megatähti Travis Sco... Taidetta, kukkia ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova