Tuorein sisältö

Legendaariset Streets of Rage -musiikit voi nyt ostaa ainoassa oikeassa formaatissa eli C-kasetilla

03.05.2020 klo 11.00 | Luettu: 626 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSega Mega Drivelle vuosina 1991-1994 ilmestynyt Streets of Rage -pelisarja muistetaan varsin kelvollisen mätkinnän lisäksi erityisesti niiden erinomaisista Yuzo Koshiron tekemistä musiikeista.

Ranskalainen pelimusiikin julkaisuun erikoistunut Wayô Records on nyt julkaissut pelisarjan kahden ensimmäisen osan musiikit uudelleen sisältäen remasteroidun äänen sekä ennen kuulemattomia kappaleita. Ysärihenkeä kunnioittaen pelimusiikit on cd-kokoelmien lisäksi mahdollista ostaa myös ihka aitoina C-kasetteina.

Jos siis legendaarinen 16-bittinen pelimusiikki innostaa ja kylän raitilla tulee liikuttua menopelillä, josta löytyy vain kasettisoitin, niin molemmat soundtrackit saa hankittua itselleen 10,50 euron kappalehintaan. Varsin kivoissa alkuperäistä taidetta sisältävissä koteloissa myytävät cd-versiotkin maksavat vain 15 euroa kappale.

Streets of Rage Perfect Soundtrack ja Streets of Rage 2 Perfect Soundtrack -levyt tai kasetit voi hankkia itselleen Wayô Recordsin virallisesta nettikaupasta. Ensimmäisen kokoelman cd-versio ilmestyy 5. päivä toukokuuta ja muiden ilmestymisajaksi luvataan touko/kesäkuu.Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Myytinmurtaja Grue t... Sukella unelmiin kok... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova