Tuorein sisältö

Videosovellus TikTok saa oman esports-turnauksen - ensimmäiset ottelut alkavat tänään

09.05.2020 klo 17.00 | Luettu: 1345 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Lyhytvideopalvelu TikTok ja Collegiate StarLeague ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo TikTokille oman TikTok Cupin. Yhteistyöstä huolimatta otteluita ei nähdä TikTokissa, vaan ne lähetetään striimauspalvelu Twitchin kautta.

TikTok Cupissa kisaillaan Fortniten, League of Legendsin, Rocket Leaguen ja Counter-Strike: Global Offensiven parissa. Jokaisen pelin karsintaturnaukset alkavat tänä viikonloppuna ja finaalit mittelöidään ensi viikon aikana. Valitettavasti turnauksiin voivat osallistua vain ne opiskelijat, jotka ovat opiskelijoina amerikkalaisissa korkeakouluissa. Mikäli kuitenkin olet opiskelijana yhdysvaltalaisessa korkeakoulussa, on sinulla vielä mahdollisuus osallistua turnauksiin, sillä niihin rekisteröinti on vielä avoinna.

Vaikka lähetykset näkyvät perinteiseen malliin Twitchin kautta, on myös TikTok-sovelluksella oma osuutensa turnauksissa. TikTok-käyttäjien on nimittäin mahdollista osallistua kilpailuun, jossa parhaimmat videot palkitaan. Valitettavasti tämäkin kilpailu on avoinna turnauksien tapaan vain amerikkalaisien korkeakoulujen opiskelijoille.

Aiemmin tammikuussa TikTokin uutisoitiin lähtevän mukaan pelimarkkinoille.

Otteluita voit seurata CStarLeaguen Twitch-kanavalta.Lähde: GamesradarV2.fi | Miia Lyyra
< Halo-tekijän Disinte... V2.fi viikon laiteuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova