Tuorein sisältö

Mafian paluu on virallista: Kakkos- ja kolmasosa nyt, ykkönen paremmin myöhemmin

20.05.2020 klo 18.04 | Luettu: 994 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Uusioidusta Mafia: Trilogystä huhuttiin vahvasti viime viikolla ja silloin digikauppavuodot väittivät, että Mafia 2 Definitive Edition saapuisi jo tällä viikolla. Se oli vain osittain totta, sillä sekä Mafia 2:n että Mafia 3:n Definitive Editionit ovat saatavilla nyt (X1, PS4, PC).

Mafia 2 on remaster, jonka mukana tulee kaikki kampanja-lisäosat sekä lisävaatteet ja -kulkuneuvot. Grafiikat on päivitetty 4K-resoluutioon.

Mafia 3 on käytännössä vuoden 2016 peli, mutta siinäkin tulee mukana kaikki kolme kampanjalisäriä, lisäaseet ja -kulkuneuvot.

Ensiimmäisen Mafian Definitive Edition sitten eroaakin edellisistä - ja siksi sitä vie vielä julkaistukaan. Kyseessä on kokonainen remake, eli peli tehdään uusiksi pohjamudista asti uudella pelimoottorilla, osittain uudella käsikirjoituksella ja lisävälinäytöksillä ja -sisällöllä. Lisää kerrotaan myöhemmin.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Tosifaneille - Sony ... Huhu: Call of Duty -... >

Keskustelut (2 viestiä)

destev

21.05.2020 klo 00.40

Huhujen mukaan fysiikan mallinnus on ainakin kakosessa paskaa. Senkin jälkeen kun editoi config filuista phys äxän päälle.
lainaa
djlsfb

21.05.2020 klo 07.46

ykkonen paremmin joopajoo saa nahda. toki kohtuu karu nyt mut tunnelma katossa ja ainutlaatuinen. uusi versio todennakoisesti jonneraiskegtaklooni kuten mafia 2 ja 3
lainaa

Kirjoita kommentti


833


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova