Tuorein sisältö

Hyvää syntymäpäivää keltaiselle pillerinsyöjäpallerolle - Pac-Man täyttää tänään 40 vuotta

22.05.2020 klo 12.00 | Luettu: 1846 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Bandai Namco juhlistaa tänään yhden maailman tunnetuimman pelihahmon, Pac-Manin 40-vuotispäivää. Ensimmäinen Pac-Man -pelihallipeli julkaistiin vuonna 1980 ja brändi on edelleen voimissaan. Juhlien kunniaksi on nyt julkistettu muun muassa Twitchiin tuleva neljän pelaajan Pac-Man Live Studio (lisätietoa täällä) sekä 1UPin valmistamat normaalia pienikokoisemmat Pac-Man-pelikabinetit, joita tosin ei todennäköisesti Suomessa tulla näkemään.

Bandai on julkistanut myös Pac-man-teemaisen Tamagotchi-lelulemmikin, jatkoa animaatiosarjalle, 40th Anniversary -kirjan sekä monia muita tuotteita, minikokoisen Quarter Arcades -pelikabinetin erikoisversion pelin luojan Toru Iwatanin nimikirjoituksella. Niitä on tarjolla 256:lle nopeimmalle.

Lisäksi kerrotaan, että NVIDIA on onnistunut kouluttamaan tekoälyn pelaamaan Pac-Mania ja että juhlan kunniaksi julkaistaan uutta musiikkia kokoelmilla PAC-MAN 40th ANNIVERSARY COLLABORATION vol.1, PAC-MAN 40th ANNIVERSARY COLLABORATION vol.2 ja PAC-MAN 40th ANNIVERSARY COLLABORATION vol.3. Ne löytyvät mm. Spotifystä.

Juhlan kunniaksi voi käydä taas pelaamassa 30-vuotisjuhlan kunniaksi tehtyä pelattavaa Google Doodlea.

Mitkä ovat sinun ensimmäiset muistosi Pac-Manista?V2.fi | Manu Pärssinen
< EA julkaisee kahden ... Kilpapelaamisen Suom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova