Tuorein sisältö

Cities: Skylinesistä tutun Karoliina Korppoon uusi yritys julkaisee interaktiivisia romanttisia tarinoita

04.06.2020 klo 12.00 | Luettu: 1755 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


10th Muse on Helsingissä perustettu naisenemmistöinen startup, joka on tänään julkaissut Sana: Interactive Stories -mobiilisovelluksen (iOS, Android). Sovelluksen avulla käyttäjät voivat lukea novelleja ja lyhyitä tarinoita, jotka pyytävät heitä toisinaan tekemään valinnan. Valinnat vaikuttavat tarinoiden etenemiseen, jolloin jokaiselle käyttäjälle muodostuu henkilökohtainen lukukokemus. Toistaiseksi sovelluksen tarinat ovat kansainvälisten ammattikirjoittajien käsialaa, mutta tulevan päivityksen myötä kuka tahansa voi ladata omia romanttisia tarinoitaan sovellukseen ja jakaa niitä yhteisölle.

10th Musen perustaja ja toimitusjohtaja on Cities: Skyline -pelin pääsuunnittelijana isommalle yleisölle tutuksi tullut Karoliina Korppoo.

"Idea Sanaan syntyi, kun huomasin, että monet ihmiset halusivat luoda erilaisia romanttisia seikkailuja, mutta heillä ei ollut työkaluja siihen." Korppoo tiivistää Sanan idean näin: “Kuin lukisit kirjaa, mutta välillä voit tehdä valintoja jotka vaikuttavat tarinan suuntaan.”

Sana: Interactive Stories -sisältö on tarkoitettu vetoamaan eri sukupuoliin ja seksuaalisuuksiin. Sovelluksessa on myös lukuisia esteettömyysominaisuuksia, kuten säädettävä tekstin koko ja riviväli, yötila, ja sitä voidaan käyttää myös vain yhdellä kädellä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Fortniten seuraavan ... Naughty Dog johdatta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pera

04.06.2020 klo 18.08 2 tykkää tästä

Siis vähän niinkuin koulu3? ????
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova