Tuorein sisältö

Hakkerit olivatkin ennakkotiedoista poiketen iskeneet kyntensä jopa 300 000:een Nintendo-tunnukseen

09.06.2020 klo 23.00 | Luettu: 906 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nintendo ilmoitti huhtikuussa, että hakkerit ovat iskeneet kyntensä noin 160 00:een Nintendo Network ID -tunnukseen. Tilejä oli saatettu käyttää luvattomasti muun muassa ostoksien tekemiseen, vaikka Nintendon mukaan asiakkaiden maksuvälinetiedot olivatkin turvassa. Yhtiö otti yhteyttä hakkeroitujen tilien omistajiin ja rahoja palauttiin niille, joiden tileiltä oli tehty luvattomia hankintoja.

Nyt saadun tiedon mukaan pitkäkyntisten käsiin olisikin joutunut 300 000 tiliä eli 140 000 tunnusta enemmän, kuin aiemmin ilmoitettiin. Eurogamerin saaman lausunnon mukaan Nintendo tekee jatkossa kaikkensa, etteivät tilit päätyisi vääriin käsiin. Yhtiö myös kehottaa käyttäjiä valitsemaan tarpeeksi vahvan ja ainutlaatuisen salasanan sekä käyttämään kaksivaiheista tunnistautumista.

Nintendo myös muistuttaa, että mikäli käyttäjä havaitsee tunnuksellaan luvatonta käyttöä, kannattaa suorittaa tunnuksen palauttaminen. Ohjeet palautukseen ja muihin tunnusta suojaaviin toimenpiteisiin löydät Nintendon tuki-sivustolta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Sony Europelle mäjäh... Tom Clancy’s Rainbow... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova