Tuorein sisältö

Grand Theft Auto V ja Control matkaavat seuraavan sukupolven konsoleille - PS5:llä GTA Online ilmainen yksinoikeus

12.06.2020 klo 11.00 | Luettu: 2644 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilinen Sonyn PlayStation 5 -tilaisuus käynnistyi Grand Theft Auto V -trailerilla ja paljastui, että GTA V julkaistaan PS5:lle loppuvuodesta 2021 (todennäköisesti myös Xbox Series X:lle) laajennettuna ja hiottuna versiona. Grand Theft Auto Online julkaistaan PS5:lle itsenäisenä pakettina, joka on PS Plus -jäsenyydellä varustetuille PS5-omistajille ilmainen, kunhan sen lunastaa ennen kuin kolme kuukautta pelin julkaisusta on kulunut. Kyseisen ajan peli on myös PS5-konsoliyksinoikeus (ainakin suhteessa XSX:ään). GTA V:n PS4-omistajat saavat miljoona GTA-dollaria joka kuukausi, kunnes peli julkaistaan PS5:lle.



Aamuyöllä Remedy ilmoitti Twitterissä, että Controlista työstetään seuraavan sukupolven versiot PS5:lle ja XSX:lle. Lisätietoa luvataan myöhemmin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tältä näyttivät muut... Epic Games Store tar... >

Keskustelut (2 viestiä)

GrandTheftKejjo

12.06.2020 klo 22.09 1 tykkää tästä

Ensin sillä rahastettiin ps3/xbox360 aikoina .. sitten ps4/xbox one aikoina .. ja nyt.. Noh, onhan se edelleen vallan mukava peli (gta V siis, onlinesta en välitä)
lainaa
Pettynyt

14.06.2020 klo 08.30

Farssi..... Jos ennen 2013 vuotta Rockstar teki pelejä ihmisille nyt ne "tekee" niitä vain rahastaakseen.

En voi ymmärtää että uudelle sukupolvelle julkaistaan gta5... Samalla lupaamani lupaus pysyy.... "En osta uutta konsolia ennen kuin sille julkaistaan uusi gta" En uskonut että siihen menee kaksi sukupolvea mutta kaikki on mahdollista näköjään
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova