Tuorein sisältö

Microsoft suunnittelee jotain uutta Xbox Liven tilalle? Ilmaisen konsoliverkkopelaamisen paluu?

20.07.2020 klo 15.16 | Luettu: 2454 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tällä viikolla torstaina Microsoft Game Studios esittelee seuraavan sukupolven pelitarjontaa, mutta muutakin kuhinaa Xbox-rintamalla on havaittavissa: 12 kuukauden Xbox Live Gold -tilauksia ei voi nimittäin enää ostaa. Microsoft on vahvistanut, ettei näin käynyt vahingossa, mutta ei ole vielä kertonut syytä.

Spekulointi onkin alkanut. Koska Xbox Series X julkaistaan jouluksi, ehkä sen yhteydessä Xbox Live Gold muuttuukin joksikin muuksi, joten asian helpottamiseksi ei ainakaan kaikkien kannata enää vuoden jäsenyyksiä ostella? Yhden ja 3 kuukauden koodeja saa edelleen.

Jokin aika sitten julkistettiin, että xCloud tulee sisältymään Xbox Game Passiin syyskuusta alkaen, joten voisiko olla mahdollista, että Xbox Live tilauspalveluna jää historiaan? Melkoinen kilpailuvaltti Sonyyn nähden olisi myös, mikäli tämän myötä verkkopelaaminen kavereita vastaan ei enää vaatisi kuukausimaksua. Toivoa sopii.

On myös mahdollista että Xbox Liveä uudistetaan jollain muulla tavalla XSX:n saapumisen kunniaksi, ehkä kaikki yhdistyy Xbox Game Passiin. Jäädään odottelemaan - saattaa olla, että asiasta kerrotaan jo torstaina.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tällaista on pelaami... Nintendo piti pikkui... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdfghjkl

20.07.2020 klo 16.29

Xboxin nettipelaamisen maksullisuus tuntuu kyllä oudolle, kun usein samaa peliä voi pelata PC:llä ilmaiseksi ja vieläpä Xbox-pelaajien kanssa. Tuskin MS kuitenkaan haluaa luopua hyvistä tilauspohjasista tuloista, joten toivottavasti jotain hyvää tarjottavaa keksiivät.
lainaa
kaklamnek

22.07.2020 klo 18.09

Mikkisofta lopettaisi maksullisen verkkopelaamisen kun sen ja typerien xbottien takia konsoliverkkopeöaaminen maksaa!!!! Vuoden vitsi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova