Tuorein sisältö

Sikailevan hanhen seikkailut saavat fyysisen julkaisun syyskuussa

20.07.2020 klo 20.15 | Luettu: 622 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelien rajoitettujen erikoispainosten julkaisuihin erikoistunut iam8bit yhtiö on ilmoittanut julkaisevansa syyskuun 29. päivä ensimmäiset fyysiset painokset PlayStation 4- ja Nintendo Switch-konsoleille viime vuonna ilmestyneestä Untitled Goose Game -pelistä.

Pelinkehittäjä House Housen ilahduttavan anarkistisesta sikailevan hanhen seikkailuista kertova peli julkaistaan kahtena erilaisena fyysisenä painoksena. Näistä perusversio pitää pelin lisäksi sisällään 24-sivuisen katalogin hanhea kiinnostavista esineistä, 11" x 17" kokoisen julisteen pelin kylästä ja tietenkin "Ei hanhia" tarran. Hintaa fyysisellä painoksella on 27,95 € (PS4) tai 31,95 € (Switch).Yksinoikeudella iam8bit-verkkokaupasta saatava "Lovely Edition" pitää sisällään täsmälleen samat asiat kuin pelin perusversio mutta ne ovat valmistettu kierrätetyistä sekä ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tämä tarkoittaa, että painatusmusteet ja valmistusmateriaalit ovat myrkyttömiä sekä esimerkiksi tarra on valmistettu vinyylin sijaan sokeripohjaisista materiaaleista. Pelin ympäristöystävällinen versio maksaa 34,99 (PS4) tai 39,99 (Switch) dollaria.Pelin lisäksi iam8bit ilmoitti myös julkaisevansa pelin soundtrackin ympäristöystävällisessä 100% kierrätetystä materiaaleista valmistetussa vinyylimuodossa. Tämän lisäksi soundtrack on vielä painettu satunnaisen kuuntelukokemuksen tarjoaville kaksoisuurteille, joka julkaisijan mukaan matkii pelin dynaamista sopeutuvaa äänimaisemaa. Hintaa vinyylisoundtrackilla on 29,99 dollaria.

Untitled Goose Gamen fyysisen painoksen perusversion voi ennakkotilata itselleen jakelija SkyBound Entertaimentin verkkokaupasta ja pelin "Lovely Edition" -versiot sekä pelin vinyyli soundtrack ovat ennakkotilattavissa iam8bitin verkkokaupasta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo piti pikkui... Modaaja löysi piilot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova