Tuorein sisältö

Legendaarisen Suikoden-roolipelin luoja pyrkii joukkorahoittamaan pelille henkisen jatko-osan

25.07.2020 klo 11.00 | Luettu: 951 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJoukko Suikoden-pelisarjan takana olevia japanilaisia pelinkehittäjiä on pistänyt pystyyn uuden pelistudion nimeltään Rabbit & Bear ja on julkistanut aikeensa pistää pystyyn Kickstarter-kampanjan rahoittaakseen henkisen jatko-osan legendaariselle roolipelille.

Uusi peli on nimeltään Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ja pelintekijät kuvaavat sitä kunnianosoituksena klassisille ensimmäisen PlayStationin japsiropeille. Peli olisi toteutettu alkuperäisten Suikoden-pelien tapaan 2.5D -tyyliin mutta käyttäen korkearesoluutioista taidetta ja pikseligrafiikkaa. Luvassa olisi myös jälleen valtava määrä pelattavia hahmoja, perinteistä maailman tutkimista sekä tarinoita sodasta ja ystävyydestä.Pelin päätekijöihin kuuluvat Suikoden-pelisarjan luonut ja kaksi ensimmäistä peliä kirjoittanut Yoshitaka Murayama sekä pelisarjan parissa aiemmin työskennelleet Junko Kawano ja Osamu Komuta. Pelin taiteellisena johtajana taas toimii Castlevania: Aria of Sorrow -pelin ohjannut Junichi Murakami.

Pelinkehittäjän verkkosivuilla olevan Murayaman lausunnon mukaan pelin tekijätiimi halusi haastaa itseään tekemään "elämänsä mielenkiintoisimman pelin, ilman rajoituksia ja seuraten omia luovia polkujaan".

Eiyuden Chroniclen Kickstarter-kampanjan on tarkoitus alkaa maanantaina 27. päivä heinäkuuta ja pelin tavoitteena on 500 000 dollaria sen PC-version toteuttamiseksi. Kampanjan ainoa lisätavoite on pelin PlayStation 5-, Xbox Series X ja Switch -versioiden toteuttaminen. Tällä hetkellä pelistä on nähtävissä yksittäisten kuvien lisäksi vain lyhyt video taistelusta, mutta Kickstarter-kampanjan käynnistyksen yhteydessä pelille luvataan ensimmäinen kunnollinen traileri. Pelin alustava julkaisu tapahtuisi syksyllä 2022.

Peli vaikuttaa tekijöidensä puolesta erittäin lupaavalta ja varsinkin kaksi ensimmäistä Suikoden-peliä ovat konsoliroolipelien ehdottomia klassikkoja, joten toivottavasti pelin rahoitus onnistuu eikä se myöskään ajaudu sen jälkeen esimerkiksi tuotanto-ongelmiin, kuten kävi Final Fantasy Tacticsin henkiseksi seuraajaksi mainostetulle Kickstarter-pelille Unsung Story.Lähde: Gematsu

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ghost of Tsushima on... Liikaa rahaa ja suun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova