Tuorein sisältö

AWE-lisäosan myötä Control ja Alan Wake aloittavat jaettun Remedy Connected Universen ja lisää on luvassa seuraavan Remedy-pelin myötä

08.08.2020 klo 18.00 | Luettu: 3054 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenIkävien Remedy uutisten lisäksi onneksi tänään on myös jotain positiivista kerrottavaa suomalaiseen pelinkehittäjään liittyen. Remedyn blogissa julkaistussa tekstissä pelinkehittäjän luova johtaja Sam Lake paljastaa, että Control-pelin pian julkaistava toinen lisäosa AWE ei pelkästään kytkeydy Alan Wake -peliin vaan on myös ensimmäinen osa laajempaa jaettua Remedy Connected Universea.

Trailerin perusteella Alan Wake tekee jollain tavalla pitkään odotetun ja toivotun paluunsa AWE-lisäosassa ja Sam Laken mukaan vuonna 2010 julkaistun pelin tapahtumat ovatkin yksi Control-pelin viraston aiemmin tutkimista tapauksista. AWE-lisäosa lupaa tuoda lisää Alan Wake -taustatarinaa Control-pelin maailmaan.

Lake myös lupaa kyseessä olevan vasta vaatimaton alku ja että Remedyn seuraava jo työn alla oleva peli tulee myös sijoittumaan samaan jaettuun universumiin. Huomioimisen arvoista on kuitenkin se, että Lake ei mainitse lainkaan Remedyn edellistä Quantum Break -peliä jaetun universumin yhteydessä, vaikka pelissä oli myös Alan Wake -aiheinen easter egg pelin alkupuolella ja hahmo itsessään mainittiin pelimaailmassa olemassa olevana kirjailijana. Tähän tosin syynä saattaa olla se, Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtalan vuonna 2018 antaman haastattelun perusteella Microsoft omistaa yhä Quantum Break -pelin tekijäoikeudet.

Mutta tullaanko uudessa AWE-lisäosassa kuulemaan myös uutta musiikkia Remedyn peleissä usein esiintyneeltä kotimaiselta Poets of the Fall yhtyeeltä tai sen fiktiiviseltä alter egolta Old Gods of Asgardilta? Ainakin trailerilla vilahtaa hyvinkin tutun näköinen spiraalikuvio mutta kyseessä voi tietenkin olla myös vain easter egg viittaus.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Yksi Remedyn perusta... V2.fi Viikon laiteuu... >

Keskustelut (1 viestiä)

gefpadjdj

08.08.2020 klo 22.10

ash taas tuutte myohassa niinkun quantum breakin tvmaisuuden kanssa. max payne alan wake control yms seisovat loistavasti omilla.jaloillaan ne easter eggit on ihan kivoja mut jos.kaikki sovitetaan samaan muottiin niin se on vaan rasite
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova