Tuorein sisältö

Helsinkiläiset huomio! Punavuoreen on avattu uusi pelikahvila Peliproggis

14.08.2020 klo 22.00 | Luettu: 4200 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Helsingin Punavuoreen on avautunut uusi pelikahvila nimeltään Peliproggis. 9. heinäkuuta avajaisiaan viettänyt olohuonemainen kahvila tarjoaa pelattavaa 80-luvulta aina nykypäivään saakka. Valikoimissa on tiedotteen mukaan muun muassa japanilaisia kummallisuuksia, retropelejä ja suomalaiset Varjo VR-lasit. Hintaa pelaamiselle tulee 5 euroa päivä, mutta lunastettavissa on myös vuoden 2020 kestävä kausipassi.

Kahvilan perustaja Jari Miranda kertoo tiedotteessa, että idea tilan rakentamiseen syntyi hänen ollessaan roadtrip-matkalla ystävänsä Samulin kanssa. Yhtenä tarkoituksena oli muun muassa elävöittää Punavuorta. Samuli Jääskeläinen taas kommentoi, että hän halusi tuoda olohuoneeseen pelattavaksi retropelien lisäksi myös vanhoille konsoleille kehitettyjä uusia pelejä. Kahvilassa voikin testata esimerkiksi hänen tekemiään pelejä vanhemmilla konsoleilla.



Peliproggiksessa järjestetään tulevaisuudessa erilaisia teemailtoja ja kilpailuja. Olohuoneessa on mahdollista nauttia myös alkoholittomia virvokkeita. Pelikahvila sijaitsee osoitteessa Pursimiehenkatu 12 ja ovet ovat avoinna torstaista sunnuntaihin kello 16-20.



Lisätietoja:

Instagram: https://www.instagram.com/peliproggis/
Facebook: https://www.facebook.com/peliproggis/

Valokuvat: Ville Pakarinen


V2.fi | Miia Lyyra
< Apex Legendsin kuude... EA:n kuukausimaksull... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova