Tuorein sisältö

Escape from Tarkovin pelaajat pelkäävät banneja - vaativat selkeämpiä sääntöjä Battlestate Gamesilta

15.08.2020 klo 17.00 | Luettu: 877 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


MMO räiskintäpeli Escape from Tarkovin pelaajat vaativat selkeämpiä ohjeita kehittäjä Battlestate Gamesilta koskien pelikierroksilla jaettavia tavaroita kohtaan, kertoo Rock Paper Shotgun. Alueilla selviytyminen on suhteellisen haastavaa, sillä samoissa otteluissa kilpailevat kaiken tasoiset pelaajat. Kierroksen päätyttyä eloonjääneet saavat viedä mukanaan tavarat, joita ovat onnistuneet alueilta keräämään. Ystäviensä kanssa pelaavat ovatkin joskus jakaneet pelikentillä toisilleen tavaraa, mikä on johtanut epäselviin tilanteisiin.

Battlestate Games kertoi muutama kuukausi sitten antaneensa lähtöpasseja huijareille, jotka ovat myyneet pelinsisäisiä tavaroita oikealla rahalla. Kyseinen toiminta on käyttöehtojen vastaista. Heinäkuussa yhtiö ilmoittikin Twitterissä, että se kehottaa kaikkia pelaajia pidättäytymään tarvikkeiden jakamisesta kierrosten aikana, jotta uusia epäselviä tilanteita ei pääsisi syntymään.

Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.


Tällä hetkellä tilanne aiheuttaa epäselvyyttä pelaajien keskuudessa, koska säännöt eivät ole selkeät. Useat pelaajat eivät tiedä, milloin kyseessä on tavaroiden jakaminen ystävien kanssa ja milloin ns. toisen pelaajan boostaaminen paremmaksi. Useat taistelijat pelkäävät saavansa bannit epäselvien ohjeiden vuoksi. Myös osa pelaajista on jo saanut bannit, kuten eräs Reddit-palveluun kirjoittanut henkilö, joka sai ystäviensä kanssa lähtöpassit Lab-kortin takia.

V2.fi | Miia Lyyra
< DIRT 5:n soundtracki... V2.fi viikon laiteuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova