Tuorein sisältö

Fortnite jakaantuu tänään kahtia - iOS-pelaajat jäävät kisaamaan vanhaan versioon keskenään

27.08.2020 klo 11.00 | Luettu: 1632 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


The Verge kertoo Epicin ilmoittaneen, että tänään saapuvan uuden Fortnite-kauden myötä peli käytännössä jakaantuu kahdeksi eri versioksi. Taustalla ovat moneen kertaan V2.fi:ssäkin uutisoidut Epicin ja Applen väliset oikeuskuhinat ja nyt on varmistunut se, että iOS- tai MacOS-laitteilla Fortnitea pelaavat eivät tule saamaan peliinsä tänään julkaistavaa Chapter 2: Season 4:ää. Lisäksi Apple-pelaajilta poistuu crossplay-ominaisuus, joten pelata voi vain toisia omppu-pelaajia vastaan.

Niin kauan kuin kiistely jatkuu, Apple-Fortnitea ei tulla päivittämään, vaan se jää nykyiseen versioonsa. PS4-, X1-, Switch-, Android- ja PC-pelaajat sen sijaan pääsevät pian ihmettelemään Marvel-joukkojen saapumista peliin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Eliittijoukot rynnis... PlayStation 5:n ja l... >

Keskustelut (1 viestiä)

ohijoggo

27.08.2020 klo 13.18

Kaikki tämmöset on niin mediatemppuja, että hohhojjaa. Näillä firmoilla on niin maan v*****i rahaa takana, että saavat tarpeen vaatiessa kestämään nämä oikeusjutut kymmeniä vuosia ja piilottamaan asioita vaikka olis ziljoona lakimiestä giljoonalla rahalla palkattu. Ihan sama juttu kun tämän oikeusjutun vanavedessä joku helvetin linnan omistaja jossain öölandiassa yritti/yrittää haastaa oikeuteen fortnitea siitä löytyvästä linnasta joka ei edes muistuta tätä kun kaukaisesti.

Maailma on niin mätä paikka kaikkine suvakkiperseilijöineen joilla on se "parempi" mielipide, että välillä oksettaa mutta kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon takapuolessa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova