Tuorein sisältö

Tänään pääsee leikkimään lääkäriä kaverien kanssa tai yrittämään selviytyä, huomenna voi potkia palloa. Surgeon Simulator 2 ja Struggling -pelit saatavilla heti, Captain Tsubasa saapuu huomenna

27.08.2020 klo 23.05 | Luettu: 718 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKaikkia tänään Gamescomin alkushowssa esiteltyjä pelejä ei joudu odottamaan pitkään, tässä kolme yhteistyömoninpeliä joita pääsee pelaamaan jo heti nyt tai viimeistään huomenna.

Kaverin kanssa voi leikkiä kyseenalaisella koulutuksella ja osaamisella varustettua lääkäriä Surgeon Simulator 2 -pelissä, jonka voi hankkia itselleen vaikka heti Epic Games Storesta.Eeppistä tulkintaa potkupallosta tarjoaa legendaariseen animesarjaan perustuva Captain Tsubasa: Rise of New Champions -peli. Kyseessä ei suinkaan ole simulaatiotyylinen jalkapallopeli vaan tarinalla varustettua arcade-maista potkimista, joka on täynnä ilahduttavat pölhöjä erikoispotkuja ja muuta animetyyliin sopivaa erärealistista sisältöä. Peli tarjoaa myös jopa neljälle pelaajalle useita co-op-moninpelitiloja.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions julkaistaan huomenna PC-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -alustoille.Kaverin kanssa turhautumaan voi vielä päästä tänään PC- ja Nintendo Switch -alustoille julkaistussa Struggling-pelissä, jossa kaksi pelaajaa ohjaa jättikäsillä varustettua outoa olentoa hyvin persoonallisten ja eriskummallisten ympäristöjen läpi.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Tuutin täydeltä Star... VR-peli Medal of Hon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova