Tuorein sisältö

V2.fi Viikon laiteuutiset (36-20): Honorilta monenlaista, mutta muutakin julkaistiin

05.09.2020 klo 20.00 | Luettu: 551 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tällä viikolla V2.fi:n postilaatikon laitepuolelle on tipahdellut erityisesti Honorin julkistuksia, joten käydään ne ensin läpi.


Alkuviikosta Honor julkisti 9X Pro -puhelimen, jossa on 48 MP pääkamera, 2 MP syvyysterävyyskamera ja 8 MP ultralaajakamera (120 astetta). Laitteen selfiekamera (16MP) nousee esiin rungon yläreunasta kun sen valitsee. 9X Pro:ssa on myös 6,59 tuuman näyttö, Kirin 810 -järjestelmäpiiri ja 8Gt RAM-muistia. Käyttöjärjestelmänä on Android 9, jonka päivittymisestä ei ole tällä hetkellä tietoa ja sovelluskauppana Huawei AppGallery. Hinta on 269 euroa.

Samalla julkistettiin Honor Magicbook 14 -kannettava, joka on 15,9 mm paksu ja painaa 1,38 kiloa. Sisuksista löytyvät Ryzen 5 3500 U sekä Radeon Vega. Webkamera on popup-kamerana näppäimistössä ja laitteen hinta on 649 euroa. Kauppoihin se saapuu 14. syyskuuta.

Lisäksi julkistettiin Honor-brandatyt, yhteistyökumppanin (Moecen) valmistamat langattomat True Wireless Earbuds -nappikuulokkeet. Niille luvataan kotelolatauksen kanssa 24 tunnin käyttöaika ja napeista löytyy IP54-sertifiointi. Kuulokkeet ovat osa Suomessa uutta Honor Choice -tuotesarjaa ja niiden hinta on 69 euroa.


Eilen Honor piti IFA-tilaisuuteensa ja julkisti vielä lisää laitteita. Honor Watch G5 Prolle luvataan 25 päivän akkukesto sekä tarkka sateliittipaikannus ja sitä on testattu erityisen kovissa olosuhteissa. Julkaisu loppuvuodesta. Honor Watch ES taas on suunnattu erityisesti treenaamiseen ja sisältää 95 urheilumoodia sekä 12 treeniohjelmaa. Honor MagicBook Pro on tehokkaampi Honor-kannettava (Ryzen 5 4600H, Radeon Graphics, 512GB SSD, 16 GB DDR4). Siitä löytyy myös 16,1-tuumainen 100% sRGB-näyttö. Julkaisuaika ei ole vielä tiedossa. Lisäksi julkistettiin uusi Honor Pad 6.


HyperX esitteli uudet Cloud Stinger S -kuulokkeensa. Niissä on 7.1-tilaääni ja ne painavat vain 275 grammaa. Erityisesti lehdistötiedote painottaa "HyperX-mukavuutta", joka välittyy kuulokekuppien kääntyvyyden ja tyynymateriaalin välityksellä. Hintaa kuulokkeilla on 69,99 euroa ja ne on tarkoitettu PC-käyttöön.


Trust Gaming tuo markkinoille ultrakevyen pelihiiren, jossa on hunajakennokuori, ”zero drag” -kaapeli sekä korkea, säädettävä päivitysnopeus (jopa 1kHz). Painoa GTX 960 Graphin -hiirellä on vain 74 grammaa ja reikien myötä RGB-valoa piisaa. Hintalapussa lukee 39,99 euroa.


Razer taas esitteli tällä viikolla uuden Naga Pro -mallinsa. Sen mukana tulee modulaarisesti vaihdettavat sivulevyt, joten pelivälinettä voi painottaa FPS-peleistä MMO- ja MOBA-peleihin. Laite on langaton (Razer Hyperspeed) ja sivulevyistä löytyy valinnan mukaan joko 2, 6 tai 12 painiketta. Naga Prossa on 20K DPI optinen sensori sekä optiset hiiripainikkeet. Luottokorttilaskulla näkyy lukema 169,99 euroa, mikäli moisen haluaa itselleen.


Philips jatkaa uusien näyttöjen tasaista markkinoilletuontitahtia. Philips E2 Series -näytöissä on mallista riippuen joko kolmelta tai kaikilta neljältä reunaltaan tyylikäs kehyksetön muotoilu ja resoluutiota löytyy Full HD:sta 4K:hon. Lehdistotiedote kertoo myös seuraavaa: "Malliston näytöissä on myös SmartImage Game Mode -tila, joka on helppokäyttöinen pelaajien tarpeisiin suunniteltu käyttöliittymä monine kätevine toimintoineen. Se sisältää useita erilaisiin peleihin suunniteltuja kuvanparannustiloja, joista esimerkiksi FPS-pelitila (First Person Shooter eli ensimmäisen persoonan ammuntapeli) muokkaa pelien tummia kuva-alueita, joten erotat helpommin niillä piilottelevat esineet ja hahmot. Racing-pelitila puolestaan käyttää näytön nopeinta mahdollista vasteaikaa, korostaa värejä ja säätää kuvan ajopeleille sopivimmaksi". Hintalaput neljälle eri näytölle ovat 149-369 euroa (24-34 tuumaa).


Gigabyte taas on julkaissut erityisesti sisällöntuottajille suunnatun kannettavan. AERO 15:ä on saatavilla sekä 4K AMOLED -näytöllä että 144Hz:n Full HD -pelinäytöllä. AERO-kannettavan näyttö on tehdaskalibroitu ja -sertifioitu valmiiksi X-Rite Pantone -kalibrointitekniikalla, jonka luvataan olevan parempi menetelmä kuin pelkkä Pantone Validated -sertifikaatti. Hintalaput ovat välillä 1700-2900 euroa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Retropelit - Amiga-a... Omen-hahmo muuttui p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova