Tuorein sisältö

Microsoft vahvisti Xbox Series S -konsolin julkaisupäivän - huhujen mukaan myös tehokkaampi Series X ilmestyy samaan aikaan

08.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 2897 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNyt se on virallista. Microsoft on vahvistanut aiemmin tänään julkisuuteen vuotaneen Xbox Series S -konsolin julkaisupäivän ja luvatut ominaisuudet.

Microsoftin julkaiseman trailerin mukaan kyseessä on pienin Xbox ikinä ja laite tulee olemaan lähes 60 prosenttia pienempi kuin tehokkaampi Xbox Series X. Series S silti tulee Microsoftin mukaan tarjoamaan jopa 120fps ruudunpäivitystä 1440p-resoluutiolla, skaalattuna pelit saa myös pyörimään 4K-resoluutiolla ja konsoli tukee myös 4K-tasoista mediatoistoa. Lisäksi S-malli tulee tukemaan hienomman ja realistisemman valaistuksen mahdollistavaa ray tracing -teknologiaa.Rajatumpien tehojen lisäksi S-mallista uupuu tehokkaampaan isoveljeensä verrattuna kokonaan levyasema sekä siinä tulee olemaan vain 512 gigainen SSD-kovalevy. Julkaisupäiväksi Series S -konsolille Microsoft kertoi marraskuun 10. päivän ja hinta tulee olemaan Suomessa 309,99 euroa.

Windows Central -sivuston lähteiden mukaan Xbox Series X tullaan myös julkaisemaan samaan ja sen hinta olisi 499 dollaria, joka noudattaen samaa hinnoittelupolitiikkaa kuin S-malli tulisi Suomessa maksamaan 509,99 euroa.

Microsoft ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut Series X -konsolin hintaa tai julkaisupäivää mutta S-mallin julkistuksen yhteydessä lupasi kertoa pian lisää, joten pitkään lisätietoa ei toivottavasti jouduta odottamaan.


V2.fi | Mikko Seppänen
< The Legend of Zelda:... Oletko pelannut Amon... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.09.2020 klo 08.13

Ihan hieno kaiutin, vai mikä tuo laatikko on.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova