Tuorein sisältö

Pelimarkkinoiden analyytikko povailee että Switch vie voiton jouluna uusista konsoleista huolimatta

14.10.2020 klo 18.26 | Luettu: 1581 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamesindustry.biz kertoo, että NPD Groupin peliteollisuusanalyytikko Mat Piscatella ennustaa Nintendon vievän voiton joulumarkkinoilla.

Piscatella uskoo, että rajoitettu määrä uuden sukupolven konsoleita loppuu kaupoista nopeasti ja lopulta Switch vie voiton joulukuusten alla löytyvissä paketeissa. Alkuvuonna Covid-19 aiheutti sen, että PS4- ja X1-konsoleita jo ostettiin reilusti koteihin, joten ei ole nähtävissä, että edes niistä järjestettäisiin huikeita alennusmyyntejä.

Piscatellan mukaan peleihin, konsoleihin ja oheislaitteisiin tullaan kuitenkin todennäköisesti käyttämään tänä jouluna tavallista enemmän rahaa, kun konsertti-, elokuva- ja muut tapahtumaliput tulevat puuttumaan toivelistoilta.

Analyytikko itsekin kuitenkin myöntää, että hänen ennusteissaan on monenlaisia epävarmuustekijöitä. Missäpä ei näinä aikoina.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ei itketä joulukuuss... PlayStation 4:n uusi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Murrer

15.10.2020 klo 07.58

En ihmettele yhtään. Xboxille tai pleikkarille ei ole juuri pelejä vielä tulossa julkaisun yhteydessä. Switch + pari peliä maksaa melkeen saman verran kuin uudemmat konsolit niin ihan hyvä diili.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova