Tuorein sisältö

Xbox Game Pass saa tällä valikoimiinsa tällä viikolla kehutun taktisen räiskinnän kun Rainbow Six Siege lisätään palveluun

20.10.2020 klo 21.00 | Luettu: 1718 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on ilmoittanut lisäävänsä vielä tällä viikolla kuukausimaksulliseen Xbox Game Pass -palveluunsa Ubisoftin kehutun Rainbow Six Siege -moninpeliräiskinnän. Lähes 60 miljoonaa pelaaja maailmanlaajuisesti kerännyt taktinen toimintapeli on myös nykyään suosittu esports-peli, joten peliseurasta ei ainakaan pitäisi olla pulaa.

Rainbow Six Siege tulee pelattavissa Xbox Game Passin kautta sekä konsoleilla että palvelun Ultimate-tilaajilla myös Andoird-laitteilla. Peli saapuu Xbox Game Passin valikoimiin lokakuun 22. päivä.Muita tässä kuussa Xbox Game Pass -palveluun ovat saapuneet jo muun muassa Tales of Vesperia: Definitive Edition (PC ja konsolit), Age of Empires III: Definitive Edition (PC) ja Katana Zero (PC, Android ja konsolit). Tällä viikolla palvelu saa vielä Rainbow Six Siegen lisäksi Cricket 19 ja ScourgeBringer -pelit.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Balanin ihmemaailma ... Europa Universalis -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova