Tuorein sisältö

Assassin's Creed Valhallan viikingit matkaavat alkuhässäkän jälkeen Irlantiin ja Pariisiin

21.10.2020 klo 13.00 | Luettu: 594 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft on julkistanut 10.11. julkaistavan Assassin's Creed Valhallan kausipassin. Se sisältää kaksi isoa laajennusta, jotka sijoittuvat Irlantiin ja Ranskaan.

Wrath of the Druids saapuu keväällä 2021 ja siinä etsitään druideja, tutkitaan kelttiläisiä myyttejä sekä Irlannin historiaa ja taruja. The Siege of Paris taas tulee ensi kesänä ja käsittelee historiallista piiritystä sekä päättää Eivorin klaanin tarinan. Kausipassin ostajat saavat heti pelin julkaisussa lisätehtävän nimeltä The Legend of Beowulf.

Ilmaissisältönä tarjolle tulevat pelikaudet sisältävät omien asumusten kehittämistä, uusia pelitiloja ja kausikohtaisia tapahtumia. Joulukuussa alkavalla ensimmäisellä kaudella pelaaja pääsee laajentamaan omaa asuinaluettaan, tutustumaan Yule-festivaaliin, ottamaan osaa jokiryöstöihin ja kokemaan Jomsviking-taistelijoiden mahdin moninpelitilassa. Lisäksi mukana on uusia taitoja, aseita, varusteita ja taitoja sekä kosmeettista pelisisältöä.

Maaliskuussa alkava toinen kausi tuo mukanaan uuden kausitapahtuman, Jomsvkiking-päivityksen, uusia taisteluita ja varusteita sekä lisää kosmeettista pelisisältöä. Lisätietoja toisesta pelikaudesta sekä tulevasta kolmannesta ja neljännestä pelikaudesta julkaistaan myöhemmin.

Pelin kausikortti sisältyy pelin Gold-, Ultimate- ja Collector Edition -painoksiin. Sen voi myös ostaa erikseen 39,99 euron hintaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Atari tuo klassisen ... Joko se toimisi? Fal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova