Tuorein sisältö

Osta noin 5 euroa maksava pelipaketti ja autat mielenterveysjärjestö Safe in Our Worldin tekemään työtä

23.10.2020 klo 21.00 | Luettu: 938 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vuonna 2019 perustettu mielenterveysjärjestö Safe in Our World on juhlinut ensimmäistä syntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi Fanatical-palveluun on tullut myyntiin Safe in Our World 1st Anniversary Charity Bundle. Paketti maksaa 5,09 euroa ja sen ostajat saavat itselleen seitsemän peliä Steam-koodeina. Kokonaisuuden normaali arvo on 106,93 euroa.

Paketti sisältää seuraavat pelit:

GRIS
AVICII Invector
RiME
The Town of Light
Dear Esther: Landmark Edition
Fracture Minds
Meadow


Peleistä esille nostettakoon Fracture Minds, jonka Emily Mitchell teki 17-vuotiaana. Mitchellin tarkoituksena oli tehdä teos, joka lisää tietoutta mielenterveysongelmista. Fracture Minds voitti BAFTA-palkinnon vuonna 2017 kategoriassa Young Game Designers.

Kaikki bundleista saadut varat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Paketin ostamisen yhteydessä voit halutessasi maksaa enemmänkin kuin 5,09 euroa. Safe in our World perustettiin vuonna 2019, mutta sai alkunsa jo vuonna 2017. Kyseessä on videopeliteollisuuden väelle suunnattu mielenterveysjärjestö, jonka tehtävänä on tuottaa tietoa mielenterveysongelmista kaikille videopeliteollisuuden parissa työskenteleville henkilöille.

Maailman mielenterveyspäivää vietettiin 10. lokakuuta.

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee apua, voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen kriisipuhelimeen. Kriisipuhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä ja yönä. Numeroon voi soittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti.
Numero 09 2525 0111. Lisätietoja Suomen Mielenterveysseuran sivuilta.

Lähde: Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Kylmä sota kiinnosta... Minecraftin Java-ver... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova