Tuorein sisältö

Among Us joutui spämmihakkeroinnin kohteeksi - kuka on Trumpia kannattava Eris Loris?

26.10.2020 klo 13.00 | Luettu: 1898 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mm. The Verge kertoo, että tällä hetkellä supersuosittu Among Us joutui viime viikon lopulla spämmäyshyökkäyksen kohteeksi. Sen keskiössä oli nimi "Eris Loris", mutta kukaan ei täsmälleen tiedä kuka on kyseisen salanimen takana.

InnerSloth pelistudio reagoi asiaan nopeasti pikapäivityksellä, mutta on mahdollista, että kilpajuoksu hakkereita vastaan on vasta alkanut. "Eris Lorisilla" on kyseenalaista sisältöä sisältävä Youtube-kanava ja monet spämmiviestit kehottivat äänestämään Donald Trumpia. Levitettyjen nettiosoitteiden epäillään myös tartuttavan haittaohjelmia.Eurogamer onnistui saamaan yhteyden "Eris Loris" -nimeä käyttävään hakkeriin, joka kertoi koodanneensa spämmibotin kuudessa tunnissa, mutta on saanut myös apujoukoilta palvelimia käyttöönsä varsinaiseen hyökkäykseen. "Loris" väittää, että joukko sai iskettyä yli 1,5 miljoonaan käynnissä olleeseen Among Us -pelisessioon. Myös päivityksen kiertävä koodi on ilmeisesti jo valmiina, joten olkaapa varovaisia siellä.

Perusteluksi peli-ilon pilaamiselle "Eris Loris" toteaa: "for the lolz".

V2.fi | Manu Pärssinen
< PlayStation 4 -pelie... Fortniten Halloweeni... >

Keskustelut (1 viestiä)

Aleksi

19.03.2021 klo 16.57

Among Us on yksi suosikkipelejäni.En tiedä mikä vika minulla on, mutta aina kun kuolen, en pysty liikkumaan.Johtuu ehkä siitä, kun yhtenä päivänä menin hakkerin nimeltä "boy" peliin.Nyt minua harmittaa kun en voi tappamisen jälkeen liikkua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova