Tuorein sisältö

League of Legends -roolipeli Ruined King saapuu konsoleille ja PC:lle ensi vuoden alkupuolella

31.10.2020 klo 17.15 | Luettu: 884 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRiot Games paljasti tänään 2020 League of Legends World Championship -turnauksen finaalissa uuden trailerin tulevalle League of Legendsin universumiin sijoittuvalle roolipelille Ruined King: A League of Legends Story, jonka perusteella peli saapuu konsoleille ja PC:lle vuoden 2021 alkupuolella.

Tulevan vuoropohjaisen ja tarinavetoisen LOL-roolipelin kehityksestä vastaa Darksiders Genesis (V2.fi 4/5) sekä Battle Chasers: Nightwar (V2.fi 4/5) -pelit tehnyt Airship Syndicate. Peli tullaan julkaisemaan Riot Gamesin uuden Riot Forge -nimikkeen alla, joka on perustettu varta vasten julkaisemaan muiden pelinkehittäjien tekemiä League of Legends -maailmaan sijoittuvia pelejä.

Riot Games lupaa lisää tietoa pelistä joulukuussa mutta toistaiseksi tiedossa on ainakin, että pelissä ovat mukana League of Legendsistä tutut sankarit Braum, Illaoi, Miss Fortune, Ahri, Pyke ja Yasuo.

Ruined King tulee olemaan ensimmäinen konsoleille julkaistava League of Legendsin maailmaan sijoittuva peli ja se julkaistaan aluksi PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -laitteille. Pelistä tulee myöhemmin myös PS5 ja Xbox Series X|S -versiot, johon PS4 tai Xbox One -version luvataan päivittyvän ilmaiseksi.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony-pomon mukaan VR... V2.fi Viikon laiteuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova