Tuorein sisältö

Yhdysvaltojen presidentinvaalien demokraattiehdokas Joe Biden kampanjoi Fortnitessa omalla saarellaan

02.11.2020 klo 21.00 | Luettu: 1269 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Yhdysvaltojen presidentinvaalit käydään huomenna tiistaina 3. marraskuuta. Kilpailu käy kuumana, ja ehdokkaat ovat keksineet kaikenlaisia tapoja tavoittaakseen äänestäjät. Vaaleissa pääehdokkaina ovat Donald Trump ja Joe Biden.

Joe Biden lähti tekemään vaalikampanjaa modernein keinoin, sillä battle royale -peli Fortniteen on luotu Build Back Better with Biden -saari. Kampanjaa varten tehty saari sijaitsee Fortniten Creative-alueella. Asiasta ovat uutisoineet muun muassa Mashable, The Verge ja Kotaku.

Pelimuoto on yksinpeli ja sen suorittamiseen menee The Vergen mukaan maksimissaan noin 30 minuuttia. Mukana on yhteensä kuusi tehtävää, jotka pelaajan tulee suorittaa. Tehtävissä pääsee rakentamaan esimerkiksi torneja, jotka auttavat 5G-yhteyksien luomisessa sekä pelastamaan saastunutta jokea. Nikkaroimaan pääsee myös aurinkopaneeleja sekä etsimään Bidenin varapresidenttiehdokkaan Kamala Harrisin lenkkareita.

Kyseessä ei ole pelkkää pelailua, sillä peliin on sijoitettu paljon mainoksia, joissa pyydetään tekstaamaan Fortnite numeroon 30330 tai vierailemaan makeaplan.com-sivustolla. Kampanjoinnin tarkoituksena on saada pelaajat tietoiseksi siitä, miten he voivat äänestää vaaleissa.

Alla vielä Build Back Better with Biden -kartan esittelyvideo.


V2.fi | Miia Lyyra
< Chaosbane lyö sotava... Demon's Soulsin säve... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova