Tuorein sisältö

PlayStationilla pelaavat saavat Call of Duty: Black Ops Cold Warissa muilla alustoilla pelaavia enemmän XP:tä

08.11.2020 klo 17.00 | Luettu: 1402 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sony ilmoitti blogikirjoituksessa, että PlayStation-konsoleilla Call of Duty: Black Ops Cold Waria saavat runsaasti etuja, joista muilla alustoilla sotivat jäävät paitsi.

Etuina ovat Battle Pass Bundle Bonus, PlayStation Party Bonus, Double XP Bonus ja Extra Loadouts. Käytännössä tämä tarkoittaa, että PlayStationilla pelaavat saavat kerättyä enemmän XP:tä. Esimerkiksi jos party-tiimissä on PlayStationin omistava henkilö, tulee ase-XP:tä +25 prosenttia. Lisäksi luvassa on kuukausittaisia tupla XP -viikonloppuja, joihin pääsee käsiksi vain PlayStationeilla. XP-pisteet vaikuttavat pelihahmon ja aseiden kehittymiseen.

Sonyn ilmoituksen mukaan, edut olisivat voimassa vuoden verran ja ne päättyisivät 1. marraskuuta 2021. Tähän lukeutuu myös Zombie Onslaught-pelitila.

Kuten PC Gamer kirjoittaa, tilanne on mielenkiintoinen, sillä Call of Duty: Black Ops Cold War ja Warzone yhdistyvät tämän vuoden joulukuussa. Jatkossa aseet, hahmot ja muut sisällöt ovat käytettävissä ristiin kummassakin pelissä. Samalla tämä tarkoittaa, että PlayStationilla pelaavat saavat hyötyä myös Warzonessa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Call of Duty ja PlayStation tekevät yhteistyötä hetkellisten yksinoikeuksien suhteen. Aiemmin PlayStationilla pelaavat ovat päässeet muun muassa betatestaamaan tulevaa räiskintää varhaisemmassa vaiheessa tai ovat voineet nauttia tietyn pelimuodon yksinoikeudesta. Kieltämättä on mielenkiintoista nähdä, miten Call of Dutyn pelaajat suhtautuvat siihen, että tietyllä alustalla pelaavat saavat enemmän XP-pisteitä. Mielenkiintoista on myös se, miten ratkaisu vaikuttaa alustojen väliseen ristiinpelaamiseen. Aiemmin pelaajat ovat voineet kytkeä ristiinpeluun halutessaan päälle tai pois päältä.











V2.fi | Miia Lyyra
< Sonyn State of Plays... Fanien toiveisiin va... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova