Tuorein sisältö

Mojang Studios parantaa pelaajien turvallisuutta ja hyvinvointia - huonosti käyttäytyviä pelaajia lyödään bannivasaralla myös Bedrock-versiossa

24.11.2020 klo 20.00 | Luettu: 420 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Mojang Studios ilmoitti, että Minecraftin Bedrock-versio on saanut uusia työkaluja, joilla pelaajien tekemisten moderointi on jatkossa helpompaa. Yhtiön mukaan pelaajien turvallisuus sekä hyvinvointi on tärkeää ja siitä halutaan pitää huolta.

Jatkossa Minecraftin moderaattorit voivat heilauttaa bannivasaraa niille pelaajille, jotka eivät noudata Community Guidelines -ohjeita. Bannit voi saada muun muassa mikäli kirjoittaa asiattomia viesteissä tai viitoissa. Valvonta ulottuu kuitenkin vain verkkopeleihin eikä yksinpelejä valvota.

Yhtiö kertoo, että se jakaa väliaikaisia estoja, mutta myös lopullinen tilin sulkeminen on mahdollista. Bannivasaran heiluttelu onnistuu kaikissa muissa Minecraft-peleissä paitsi Minecraft Dungeonsissa. Mikäli bannivasara sattuu heilahtamaan, on Mojang luvannut lähettää pelaajalle aiheesta viestiä, jossa kerrotaan esimerkiksi estämiseen johtanut syy.

Lähde: PC Gamer
V2.fi | Miia Lyyra
< GTA-fanien sormet ku... Tomb Raider -seikkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova