Tuorein sisältö

Myös Microsoft on luvannut hyvittää rahat halukkaille Cyberpunk 2077 -pelaajille

19.12.2020 klo 11.00 | Luettu: 2862 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


14. joulukuuta CD Projekt Red ilmoitti, että kaikki halukkaat saavat rahansa takaisin, mikäli he haluavat palauttaa Cyberpunk 2077 -pelin. Yhtiö lupasi, että palautus onnistuu sekä digitaalisten, että fyysisten versioiden kanssa.

Tilanne ei kuitenkaan ollut selvä, sillä kaikki pelaajat eivät saaneet palautettua peliä, eivätkä myöskään rahojaan takaisin. Eilen aamulla Sony ilmoitti, että se palauttaa kaikille halukkaille rahat takaisin, minkä lisäksi Cyberpunk 2077 poistettiin toistaiseksi PSN Storen valikoimista.

Myöhemmin myös Microsoft ilmoitti, että se antaa rahat takaisin kaikille niille, jotka omistavat pelin digitaalisen kopion. Pyynnön voi tehdä suoraan Microsoftin sivuilta. Xbox Supportin Twitter-tilillä mainitaan, että Microsoft on tietoinen, että CD Projekt Red työskentelee päivitysten parissa, mutta ymmärtää, että jotkut pelaajat eivät ole tyytyväisiä Cyberpunk 2077:n toimivuuteen. Cyberpunk 2077 on kuitenkin edelleen ostettavissa digitaalisesti Xbox-konsoleille.

Fyysisistä kopioista voi pyytää rahanpalautusta suoraan sieltä, mistä peli on ostettu. Mikäli palautus ei jostain syystä onnistu, voi ostaja olla suoraan yhteydessä CD Projekt Redin perustamaan sähköpostiosoitteeseen helpmerefund@cdprojektred.com. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osoitteeseen yhteydenotto tulee tehdä 21. joulukuuta mennessä.Lähde: Xbox Support (Twitter), Eurogamer
V2.fi | Miia Lyyra
< Riot Gamesin Greg St... Kiinnostaako Call of... >

Keskustelut (2 viestiä)

maker

19.12.2020 klo 12.17 3 tykkää tästä

hieno juttu.noloa rahastaa pelillä mikä ei toimi kunnolla.
lainaa
fbkabfje

19.12.2020 klo 18.55 2 tykkää tästä

noloa ostaa peleja ennakkoon kun naita betapeleja on ollut 10 vuotta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova