Tuorein sisältö

PlayerUnknown's Battlegrounds -universumi on laajentumassa animaatiosarjaksi ja useaksi peliksi

19.01.2021 klo 23.00 | Luettu: 410 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Bloomberg haastatteli Krafton-yhtiön toimitusjohtaja Kim Chang-hania suositun battle royale -peli PlayerUnknown's Battlegroundsin nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Haastattelun yhteydessä julkaistiin taulukko, josta kävi ilmi, että PUBG Studio Krafton voisi nousta maailman isoimpien pelitalojen joukkoon. Taulukon mukaan se ohittaisi esimerkiksi Take-Twon ja Bandai Namcon, mutta jäisi kuitenkin selvästi muun muassa Sonyn, Activisionin ja EA:n taakse.

Chang-han kertoo Bloombergille myös PUBG-universumin tulevaisuudesta. Hänen mukaansa suunnitteilla on muun muassa animaatiosarja suoratoistopalveluun, sarjakuvia sekä uusia pelejä. Luvassa on esimerkiksi uusi mobiilipeli sekä PC- ja konsolipelejä.

Haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan Bloombergin sivuilta.

Pian käynnistyy myös PUBG Global Invitational.S 2021 -turnaus, jonka palkintopotti on hurjat 3,5 miljoonaa dollaria. Turnauksessa on mukana myös suomalainen ENCE, jossa pelaavat Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “SKUIJKE” Sajakoski, Olli “Tiikzu” Saarikoski ja Daniel “D1gg3r1” Luusua.

Ottelut pelataan offlinessa ja onlinessa koronapandemiasta johtuen. Esimerkiksi ENCEn joukkue on matkustanut jo Etelä-Koreaan, jossa ottelut pelataan. Saapuvat joukkueet viettävät kaksi viikkoa karanteenissa heti saavuttuaan maahan. Lisätietoja turnauksesta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Kakku on vale -pieno... Bethesda viivästyttä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova