Tuorein sisältö

Epic Games Store kertoi viime vuoden huippukohdat - palvelussa on nyt yli 160 miljoonaa PC-käyttäjää

30.01.2021 klo 11.00 | Luettu: 618 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Epic Games Store on julkaissut nettisivuillaan koosteen, jossa summataan ylös kaikki viime vuoden tapahtumat ja luvut. Tiedotteen mukaan Epic Games Storella on nyt yhteensä yli 160 miljoonaa PC-käyttäjää. Päivittäisiä käyttäjiä palvelulla oli 31,3 miljoonaa, mikä on 192 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019.

Yhtiö on tehokkaasti jakanut ilmaispelejä, joita viime vuonna jaettiin yhteensä 103 kappaletta. Näitä teoksia taas lunastettiin runsaat 749 miljoonaa kappaletta. Pelaajat ovat tehneet runsaasti myös ostoksia, sillä PC-asiakkaat ostivat tuotteita yli 700 miljoonalla dollarilla. Pelien parissa aikaa kulutettiin 5,70 miljardia tuntia, kun vuonna 2019 luku oli 3,35 miljardia tuntia.

Suosituimmiksi peleiksi Epic Games listaa Assassin’s Creed Valhallan, Satisfactoryn, Fortniten, SnowRunnerin, Godfallin, Borderlands 3:n, Rocket Leaguen, Tony Hawk Pro Skater 1+2:n, GTA V:n ja Rogue Companyn.
Lopuksi Epic Games store listaa ominaisuuksia, joiden parissa yhtiö tällä hetkellä työskentelee. Listalta löytyvät muun muassa toivelistan parantaminen, saavutukset ja pelaajaprofiilit.

Huikeista luvusta huolimatta kilpakumppani Steam on käyttäjämäärällään huimasti edellä. Steamissa aktiivisia kuukausikäyttäjiä oli viime vuonna 120 miljoonaa ja päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä 62,6 miljoonaa. Steamin lukuihin pääset tutustumaan täältä.

Lisätietoja Epic Games Storen viime vuodesta.

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Rovio muutti mobiili... Ensi viikolla alkava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova