Tuorein sisältö

Nintendo teki parhaan vuosineljänneksensä sitten vuoden 2008 eikä lupaa ainakaan lähiaikoina tietoa uudesta Switchistä

01.02.2021 klo 22.30 | Luettu: 1160 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Nintendo julkaisi tänään viime vuoden loppuun kattavan vuosikatsauksensa ja sen perusteella japanilaisella pelifirmalla menee tällä hetkellä erittäin hyvin. Raportin perusteella Nintendo teki voittoa viime vuonna 1,8 miljardia euroa, joka johtui erityisesti Switch-konsolin ennustettua paremmasta menekistä.

Nintendon viimeinen vuosineljännes on sen paras sitten vuoden 2008 ja sinä aikana pelifirma onnistui myymään yli 11,6 miljoonaa Switchiä ja koko vuoden konsolimyynti kasvoi 26,5 miljoonaan koronaviruspandemian vauhdittamana. Vuoden hittipeli Animal Crossing: New Horizons auttoi kasvattamaan pelimyyntiä 43 prosenttia viime vuoteen verrattuna ja digitaalistenkin pelien myynti kaksinkertaistui 40,9 prosenttiin kaikesta pelimyynnistä.

Talousraportin yhteydessä Nintendon toimitusjohtaja Shuntaro Furukawa ei varsinaisesti kieltänyt pitkään huhutun päivitetyn Nintendo Switchin olevan tulossa vaan sanoi, ettei Nintendon suunnitelmissa ei ole lähiaikoina tiedottaa asiasta vaan se keskittyy seuraavan parin kuukauden aikana julkaistavan uuden Mario-pelin ja Monster Hunterin markkinoimiseen.Lähteet: Bloomberg, Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< JOKin pelivatkain 33... Google muutti Stadia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova