Tuorein sisältö

DJ Steve Aoki ja Capcomin julkaisi yhteistyössä vaatemalliston ja Street Fighter -pelikabinetin, joka myytiin jo loppuun

12.02.2021 klo 22.00 | Luettu: 671 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Tuottajana ja DJ:nä tunnettu Steve Aokin Dim Mak -brändi ja Capcom ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena on syntynyt vaatemallisto ja pelikabinetti, kertoo The Verge. Lisäksi Steve Aoki julkaisee oman versionsa Ryu’s Theme -kappaleesta 19. helmikuuta. Biisin voi kuitenkin käydä jo ennakkotallentamassa täältä Spotifyhyn, Apple Musiciin, Deezeriin tai Tidaliin.

Pelikabinetti työstetään yhteistyössä Arcade1Up-yrityksen kanssa, joka on tunnettu pienten pelikabinettien tekemisestä. Street Fighter II Countercade on kahden pelattava kaappi, jota tehdään ainoastaan 30 kappaletta. Sisältä löytyy neljä peliä: Street Fighter II: World Warriors, Street Fighter II: Champion Edition, Super Street Fighter II: Turbo ja Final Fights. Kyseessä on lisensoitu pelikabinetti, jonka hintalappu on 199 dollaria. Valitettavasti kaikki kaapit on kuitenkin myyty jo loppuun. Tarkemmin pelikabinettia voi ihailla täältä.

Dim Mak x Street Fighter -vaatemallistosta sisältää kasapäin erilaisia paitoja. T-paita maksaa 38 dollaria, kun taas hupparista saa pulittaa 78 dollaria. Mallistoon voi tutustua täällä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Steamissa juhlitaan ... Ubisoft tuo sittenki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova